fredag 25. januar 2008

Kick Cancers Ass!

Masse henvendelser fra damer som skal under kniven for tiden og til dere har jeg en felles ting å si:
kickbakck

Sjøl tenker jeg ikke pupper lenger! de er en integrert del av kroppen, så glad for at jeg stod an av og fullførte prosjektet. Jeg har to løfta pupper etter møkkakreften. Og hvis dette skal vare livet ut, så skal jeg aldri mere klage, aldri!!!!

Kjørte knallhard trening i morges og har skrevet et slags loveletter til Bleken, hvis du ikke vet hvem det er, så kan det være det samme, inntil en ny post. Er spent på responsen fra han.

Må helgen din bli fin! Jeg skal ut å gå nå kl 19:58

Betty

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen (om du husker meg)! Det var jeg som var i tvil om rekonstruksjon og hadde et par spørsmål til deg i høst. Nå har jeg fått time for operasjon, og magefølelsen sa ja, dette vil jeg! Tirsdag er det gjort. Er såååå spent på hvordan det blir. Kjørte du dette panty-opplegget?

Betty Boom sa...

Trippel: Flottings. Lykke til. Det blir sykt bra! Stålsett deg igjennom det vonde. du blir en lykkelig kvinne. Hva er panty-opplegget?

Anonym sa...

De anbefaler å gå med stram panty (!) og stram sports-BH dag og natt de første seks månedene. For at arret ikke skal strekke seg. Ingen sa noe sånt til deg?

Betty Boom sa...

Trippel: Aha. de sa at jeg skulle gå med beltet i 3 måneder. Jeg gikk med det i 4, det holdt gitt. Legene anbefalte virkelig ikke BH første måneden, og personlig tror jeg det ikke er bra for sirkluasjonen i brystet som blir laget å ha på stram sportsBH. Arrene mine ser ut til å bli helt fine for det.

Anonym sa...

Hmmm, at de kan ha så forskjellige meninger om dette med BH etter operasjonen. Får føle meg litt fram, da. Good for you at arrene er bra!

Må bare si at det jeg er veldig takknemlig for at du skriver så mye om dette (og mye mer) på bloggen din. Jeg er sååå sugen på erfaringer, tanker, meninger, og det får jeg i rikt monn hos deg. Det betyr mye!

Betty Boom sa...

trippel: Lykke til med operasjonen! Det blir godt å komme på den "andre siden". Det er fantastisk godt å ha to pupper ihvertfall.

Takk som sier dette, det betyr mye for meg!!!