tirsdag 22. januar 2008

Stigende Formkurve--------------- I dag var jeg på årets beste skitur hittil, kjenner at formen begynner å stige, at gevinsten er overskudd. Så jeg "leifet" og hilste på alle i marken i dag. Turen gikk fra Granåsen til Grønlia (kafeen var åpen). ------------------------------------- Det var tåkevær, men snå på trærne, vakkert! ---------------

God kveld,

Betty

8 kommentarer:

Skippern sa...

jeg faar proeve meg litt paa kulde jeg ogsaa naa, er i Den Helder og venter paa litt bedre vaer i Nordsjoeen.

Kos dere med ski og ssnoe

Betty Boom sa...

Skippern: så du er ute på havet igjen. Tenker mye på dere, spennende tid fremover :)

Skippern sa...

Kan da ikke akkurat si jeg er på havet, vi ligger til kai i Den Helder (nord i Nedeland) og venter på bedre vær, og det ser ut til at vi må vente lenge.

Gleder meg veldig til begivenhetene framover.

Elisabeth sa...

Godt å se at det finnes noen fornuftige mennesker i dette landet, som har vett nok til å bruke snøen når vi har den! Jeg selv har hatt kjempelyst å gå på ski nå disse dagene vi har hatt snø, men har ikke hatt tid :( Lurer på når det kommer snø neste gang, da vil jeg ta fri fra jobb kun for å stå på ski ;)

Elisabeth sa...

Forresten, så tok jeg en titt på bildene du har lagt ut. Det er lenge siden jeg har vært ute og kikket på andre sine blogger nå, så det var mange nye bilder, kjempemange fine!! Du er flink å ta bilder :) Og å legge ut de fine ;)

Betty Boom sa...

skippern: okei (du er som din far ;)på jobb da!!! Håper du får noe action snart. Hils Lis fra meg, jeg fikk ikke opp blogglenken du sendte til siden hennes.

Elisabeth: Da har du det travelt. Du kan kanskje bruke lysløype om kvelden. For meg er det sånn: enten av eller på, lettere når alt utstyret er lett tilgjengelig og nettop brukt, først da gir det mersmak ovs.

Takk for kompliment på bilder, en del av de har Bernt tatt.

Skippern sa...

da prøver jeg på nytt: http://lisjonhsen.blogspot.com/

Betty Boom sa...

Yepp.

Cool.

betty