torsdag 10. januar 2008

Tusen Bitar!----------- I det sennepsgule huset langt bak i bildet, har jeg bodd. Nyter kaffe på Dromedar, som jeg samarbeidet med da jeg bygget STOLT.-----------------

Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
Och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
Når ängesten och ensamheten kommer.

För når vännerna försvinner, eller kærleken tar slut,
Ser man allt med lite andra øgon.
Så man øvar sig, och längsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och løgner.

Allting kan gå itu, men mitt hjærta kan gå i tusen bitar;
Säger Du att Du ær min væn så ær Du kanske det.
La - la - la - la - aaaaaaaaaaaaaa........... sang Bjørn Afzelius. Tekst og melodi var egentlig laget av Anne Linnet (Tusind stykker, men Bjørn oversatte den til svensk).

Ihvertfall så har jeg snakket med mine 3 terapaut-menn ( en psykolog, en psykriater og en kropp og energiterapaut) etter jul, de som tar av for trykket innvendig, som hjelper meg, å lære meg å leve med traumene mine. Og det har vært rimelig hardt, men godt å få sprengt ut klompen i magen. I dag har jeg også skrevet om klompen på Betty43. Det er fint å lære seg skrevne ord på følelser, slik jeg lærte meg å beskrive en orgasme i Død Ved Ankomst som er et manus til en bok, som kanskje aldri det blir noe av. Det er stille fra dem som viste sin interesse også nå, og jeg vil ikke bruke tid på å fiske.----------- Bruker heller tiden på trening og gå tur, nå har Bernt laget en Geocach som heter: Bettys Lykkerunde (turen jeg går hver dag). Når legodamen Betty blir funnet, er hennes mål å komme seg til Australia, så det skal bli artig å følge med. --------------------------------- Legodamen Betty ligger i en eske gjemt på min trase, i lag med reisefølget du ser på bildet. For de som har GPS og vil finne kordinatene, så kan dere sjekke ut her. ----------------

God kveld,

Betty

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har bodd i samme hus!!!! :-) Heh, litt snodig!

Betty Boom sa...

Serendipitycat: Snedig. Vi bodde der fra 1995 til 1998.

Anonym sa...

Jeg flyttet inn i første etasje i januar 1998, mener jeg å huske. Var det der dere bodde kanskje? :-)
Virker som så lenge siden...

Anonym sa...

Du får meg ofte til å bli tankefull du Betty.. Og nå litt småtrist ettersom du trakk fram "Tusen bitar"...

Betty Boom sa...

serendipitycat: da vet du godt hvem vi er og husker kanskje ennå legoklossene som klinket i gulvet og i deres hode hehe artig

Selvisk: tankefull er positivt og Tusen Bitar treffer meg veldig også, men det er sånn godtrist, godt at noen sier akkurat det som sies der, liksom.

Lilly Craft sa...

Hallais snuppa!
Hærrejemini for et grisevær! Hjem, mene æ. Her har vi stort sett 20 - 25 grader om dagen, men jaggu er det kaldt om natta! Jeg priser meg lykkelig for oppfinnelsen "sovepose"! Den har holdt meg varm på en 12 timers togreise fra Cairo til Luxor og alle nettene jeg har vært her.

"Connection" er et ord som jeg har måttet brukle mye her nede. For som regel så funker ikke connection på internettcafeene, eller om de har connection, så har de ikke wireless sånn at jeg kan bruke macen min.

Når jeg er hjemme i landsbyen går det ikke an å sende meldinger på telefon, men meldinger kan komme inn. Går jeg 100 meter lenger bort, kan jeg plutselig sende medlinger, men ikke ringe osv. Ganske frustrerende.

jeg vet ikke om jeg gleder meg til å komme hjem igjen, for jeg har det så fint her. Men det blir vel godt når jeg først har kommet hjem igjen, tenker jeg.

Tusen takk for at du linket til siden min og viste fram bildet. Det var den største opplevelsen hittil å få ri på kamel rundt pyramidene.

Kjempestor klem!
:o)

Betty Boom sa...

Når du kommer hjæm skal vi på spilling og så skal vi til Toten, vettu. Jeg tror jeg skal leie bil og kjøre nedover. Vil du sitte på?