onsdag 13. august 2008

Alle X`ene.

Jeg har hatt en avtale med Vibeke på nett, om å rydde i noen kasser med gamle forelesningsnotater og cafeoppstartspapirer, så skulle hun ta for seg sine gamle papirer, med samme mål, å greie å kvitte oss med det.

Jeg har gjort jobben, og sitter igjen med etablererprøven bestått beviset, avisutklipp og noen bilder. To søppelsekker gikk ut, med notater, brev, informasjonsbrosjyrer, kart blabla. Permer som ikke har vært rørt, siden jeg satt de fra meg for ørten år siden. Takk, Vibeke for dealen, hadde brukt mye lengre tid på dette, hvis jeg ikke hadde hatt avtalen.

Å ha det liggende en stund, er vel helt naturlig, for det er lagt mye arbeid i permene, men kunnskapen har jeg med meg og eraringene jeg har gjort, er tilbakelagt og trenger ikke mere fokus. Cafeen STOLT står, selv om den ikke har vært åpen i sommer og ny daglig leder søkes der. STOLT får gode anmeldelser gode anmeldelser på nett og avisutklippene sier at noe flott ble laget, selv om disbelieversene brukte all energi de kunne på å knekke STOLT og folkene som startet det. Jeg har kastet ut brev fra folk som mente at jeg drev høy sigarføring i media og masse dritt, som jeg har samlet på, nå skal det ha 0 % plass og fokus. Kjente i går at å ikke ha kontakt med disse folka er en av de mest rette beslutningene jeg noen gang har tatt. Ingen skal være i lag med folk, som vil holde deg nede. Nå er de i allefall all bad energien de representere ute, borte, vekke. Bra jobba, Betty!

Nå går energien til det jeg ønsker meg. Å Lykkes. Tar meg retten til hele meg og ikke bare mye ytre og litt indre. Nå er Betty stor nok, til å tåle sin egen storhet. Dette blir fint!

Hadde møte i Ut Å FLyyy i går, Trine og vi har en kreativ høst på gang. Vår Frue Kirke lørdag 15. November kommer resultatet. Det blir en veldig flott konsert. Det er en ære å få være med i denne prosessen inn mot målet.------------- Nå begynner det å ligne på en båt, Johnsen. ----------------------- I tradisjons tro, avslutningsmiddag på Bare Blåbær med guttene. ------------------- Jeg er rik! --------------

God onsdag overalt,

Betty

6 kommentarer:

trine40 sa...

Jeg har litt igjen av papirer fra deler av fortia som jeg egentlig ikke trenger å tenke tilbake på...pluss bilder. Sannelig skal dritten ut. Bra tips.

Takk for produktivt og ikke minst råhyggelig møte i går, jeg var happy hele bussturen. Koser meg med tanken på prosess og gjennomføring. Stort for meg, dette.

Nydelig familie du har!

=Anja sa...

Hehe
Jeg har levert en diger sekk med klær til Fretex i dag
Hvor skal dette ende???

Betty Boom sa...

Trine: Kjør på! Det gir armslag og plass til nye tanker.

Ja, det var flott. Stort for meg også!

Takk for komplimentet, jeg er jo selvsagt veldig enig :-)

Anja: Veldig bra. Det er ved enden det begynner, så jeg gleder meg til å se enden.

Skippern sa...

Fin maate aa gjoere opp med fortia og komme seg videre paa.

Og artig aa se framgang hos kajakkbyggeren.

Her gaar livet sin vante gang, Johan vokser og laerer nye ting hver dag, og saa har vi faatt to skilpadder i hus, de heter Mickey og Minni.

Betty Boom sa...

Skippern: Ja, det er ihvertfall en av de synlige tingene som kan gjøres. Bevisstgjøring av hvilke ting som faktisk betyr noe for en og gi det plass, i stedet for å samle opp gruffe.

Kajakkbyggeren er i sitt ess no. Glder meg over fremgangen jeg og.

Gratulerer med Minni og Mickey. Jeg har samlet masse barnebøker som skal ut, skal jeg sende de med Bernt til Brazil? Veldig vakkert barn, Johan!

vibeke sa...

Da har jeg oppfylt min del av avtalen også :-)