søndag 24. august 2008

Holy C!!!!-------------- En mega dag av dimensjoner, Jeg føler meg så høy og utvalgt. Har sunget en høye C, jobbet og jobbet og Ann Kristin Andersson bekket meg opp til de grader. Energi det er hva vi er, og det er så utrloig når det funker. -------------------------------- Hvis vi er riktig heldig så får vi oppleve Ann Kristin Andersson i Vår Frue Krike 15. November, synge i lag med meg.------------- Mye POWER i disse øyeblikkene :) ------------------------ Ble hentet etter kurset av en bil fulllastet av kajakker og glade gutter. ----------------------------- Rett i kontakt med naturen. ------------------------------ Flotte båter, hva? ----------------------- Og for første gang, alle 3 gutta i hver sin kajakk. ----------------------------- Jeg sovnet på bryggekanten, etter en tur ut i, og steinsov der i en time. Helt pumpet. -------------------------------- Alt var ryddet bort rundt meg. Fint at de vekket meg, så jeg kom meg hjem til min egen seng. En innholdsrik og fantastisk helg, for sikkert! ------

God ny uke,

Betty

5 kommentarer:

trine40 sa...

Er det ikke herlig når ting løsner? Når jeg synger og kjenner topplokket løfter seg er jeg på lykkens øverste hylle:)

Gud, så lyst jeg har til å prøve kajakkpadling, og å sovne på brygga omgitt av vannet må være digg. Heldige du.

Runa sa...

Det å kunne slippe seg løs i sang må være fantastisk!Å få rettledning til å nå uante høyder enda bedre!Jeg for min del synger mest på fest...høyt og falskt sammen med søstra mi!(nå kommer hu til å glise..for jeg vet hu titter innom både den ene og andre bloggen!)Lykke til med både sang og andre ting!Artig med kajakk tur.
Ble den sevlagde prøvekjørt?

Tonita sa...

Heiiiiii Betty,

flotte bilder. Du rekker så mye. Det liker jeg.

Når jeg kommer i skrivemodus vet jeg ikke - men jeg kikker innom deg i alle fall.

Betty Boom sa...

Trine: Det er helt vanvittig, og jeg ble så trøtt. Så gjelder det å ikke slippe tvilen til og alt det der :)

Ja, kajakk kan jeg by på ved en anledning. Og vannet byr Vår Herre på.

Joda, jeg har ordnet meg bra!

Spent på hvordan det går meg deg og komponeringen :)

Runa: Det er fantastisk og kjempe skummelt. Nye høyder er svimlende :)

Alle kan synge, det gjelder bare å trene, som med alt annet.

Den selvlagede er prøvekjørt av eier og minstemann. Den er tilpasset Bernt sin kropp, så jeg kommer rett og slett ikke opp i den.

Heiii Tonita: Takk. Joda, det skjer da litt i livet mitt. Hyggelig å ha det på besøk i Betty42.

trine40 sa...

Heiheihei - komponering og arring er på gang - regner med å bli ferdig med På Kanten i morra, kanskje jeg kan sende deg opptak allerede i helga. Kanskje, asså. Framover, framover!