onsdag 20. august 2008

ROCKIPEDIA

Da er det kommet - ROCKIPEDIA - og jeg greide ikke å dy meg, måtte se om mitt X-band var med, Betty Big Boom Band, og det var det, håper noen engasjerte henger i og oppdaterer så det griner. Så var det veldig uutfyllt på Betty Boom, og selvsagt en opplagt feil. Jeg heter Betty Anne Beate Johnsen. Nå ble dette veldig selvopptatt, men det er det vi er, vi som blogger, ihvertfall jeg.

Må bare nevne at det var min mann som foreslo å bruke Wiki til prosjektforslaget for Trondhjæm. Han bruker wiki som teknologi på jobben hele tiden. Det kom da med og noen andre fikk jobben.
Fant DENNE BLOGGEREN som har uttalt seg om hva han synes. Jeg har lyst til å gi det en sjanse, det kan jo bli bra. Det er veldig opp til alle. Dagbladet er surmaget, og jeg gidder ikke lenke til det en gang.

Ellers er jeg i aktivitet, i dag har jeg gått opp og ned til byen en gang, og syklet opp og ned en gang. Prøver så godt jeg kan å holde fast i meg selv og ikke gå og vente på oppdrag. Har funnet ut at det jeg ihvertfall er kvinne over selv, er min egen helse, tekster og syngingen, så jeg gjør det så mye som mulig.

Ha en fantastisk torsdag!

Betty

4 kommentarer:

TM sa...

Suverent! :-D

Betty Boom sa...

tm: superkommentar, herlig!

Anonym sa...

er ikk bbbb mer?

Betty Boom sa...

Sexy: Nei, dessverre!