torsdag 21. august 2008

Tid For Te!!!-------------- Uken for bind på bøker. Vi sitter vel rundt i hele landet og hjelper våre poder med dette. ------------------

Jeg er ganske fornøyd med meg selv, og ingenting er vel som å være det. Trener 4 ganer i uken, spiser sunt og er edruelig. Har fyllt opp bilen for 6. gang. Dro til Heggstadmoen i dag, men det var stengt da jeg ankom, så det blir morgendagens gesjeft. Jeg har vært å snikkikka på Fjøsboka og ser at det er mye støy og lite informasjon der. Det kule er at en kan legge ut en happening og folk blir informert, men det må bli utrolig masete, hvis en har masse "friends" å få alle henvendelsene om alt mulig. Hver gang en eller annen skriver noe på sin side, så detter det inn i dine news. Good, det må da bli mye støy av sånt. I bloggverden, så er det jo slik at de som leser her, har valgt det 100 % selv. Og kommentarene må du faktisk gjøre noe mere for å se.

Men kontaktnett skal en ikke shimse av, og fjøsboka er da det. Vet ikke om jeg skal ha en ting til å passe på, for jeg går veldig inn for ting, så jeg lar det være med bloggen og myspace foreløpig.

Nå begynner det å bli travle tider, endelig!

Ha det fint der dere er, hvem dere nå enn er!

Betty

5 kommentarer:

Runa sa...

Så flink du er med trening Betty!
Jeg lar meg inspirere...nå girer jeg ned og trår "klampen i bånn"...!Meldte meg inn på nytt treningsenter i går!DER blir det trøkk både med og uten arm!Ha en flott helg!

trine40 sa...

Hepp!
Fjøsboka er grei nok, den - det er bare å trykke på "ignore" så slipper man å bruke tid på det som detter inn hele tida. Jeg har funnet igjen to av mine kjære venner som jeg mista kontakten med for over 20 år siden gjennom dette stedet. Herlig!

I kveld blir det å legge papir på x antall skolebøker, det er noe vi koser oss med. En bra oppstart! Nå komponerer jeg:)

Betty Boom sa...

Runa: Ja, det er jeg og i tillegg sykler jeg de dagene jeg ikke trener. Det nye treningsopplegget ditt blir veldig bra tror jeg. Flott helg til deg og.

Trine: Ja det er en annen god nytte med det. Vi får se, men nå har jeg nettop sendt deg Forgive og noe På Kanten mp3-tanker på mail. Det er lænt dette. Jeg skal synge hele helgen, det blir knallbra.

Anonym sa...

Hepp. Thomas her. Det er ikke støyete i det heletatt å ha facebook-konto. Det er praktisk og koselig. Fungerer akkurat slik som skaperen så det for seg. En slags oppslagstavle, med mulighet til å lage små forumsider og en praktisk messengertjeneste. Har stoor nytte av det med de bandene jeg jobber med. -Mail gjør samme susen i og for seg-, men muligheten til å enkelt legge ved lyd og bilde uten å må laste ned osv. samt se alles svar på en ryddig måte er helt supert.

Man får ikke et tonn info på homesiden, og det forventes absolutt ikke at man skal forholde seg til alt som skjer. Facebook er et ekstremt nyttig redskap ift infospredning ang konserter og whatever happenings. For min del er jeg aldri inn på myspace lengre. Den siden har ingen nytteverdi (for meg)((har vel aldri hatt nytteverdi, når jeg tenker meg om))i samme grad som facebook. Jeg sier ikke at du må plugge deg på asap, Det er overhode ikke et must å ha profil på fjæsboka -men følte for å forsvare tjenesten en smule. Thats all. Nothing to it. Snx.
God helg :)

Betty Boom sa...

Thomas: Det hender du har irriterende rett, og meget mulig med denne fjæsbok saken også, men hva gjør du med alle "klingende" news, skanner de og lar de fare? Og alle tante og onkelbarna som vil bli addet i hytt og gevær, og som innhenter deg i bildeforum som skifter hele tiden? Og når det på høyresiden dukker opp, folk som du kanskje burde adde, fordi du har felles venner med en annen.

Jeg har investert litt tid i Myspace og synes at en del grupper/ enkelt mennesker har gitt meg spirit, og det er hva det handler om, ihvertfall for mitt vedkommende.

Thanx to nothing :)

God helg tilbake!