onsdag 5. november 2008

Betty På Månen og Halveis Inn i Himmelen.-------------------- I går var jeg på Månen igjen, du ser det på skiltet bak, så det er helt sant, og i dag har jeg vært halveis inn i himmelen (DU SER DET PÅ BILDENE UNDER). Jeg flyyyr høyt fortiden og hjernebarken jobber på spreng, men jeg tviler aldri, ikke et sekund en gang, og da blir det så fint. ------------------------- Det er bare veldig sterkt og høre Brevet med Martin på vokal, og i dag i kirken. Vi hadde kirken helt for oss selv og fikk gått igjennom det vi ønsket, til den store Ut Å Flyyy konserten. ---------------------------------------- Koret er varmt og vennlig og vi begynner å bli et bra team. Fantastisk å få jobbe med disse menneskene. --------------------------- The Ladies. Trine, Ann Lill og meg. ------------------

Jeg var på Madrugada konsert i går, kjedelige greier! Det beste med det er at jeg fikk skrevet en ny sang: BRENN HEXEN. Så det er alltid noe for noe. Har masse fantastiske mennesker rundt meg for tiden, på jobb, på øvelse, i kirken og hjemme.

God kveld, Betty

11 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg spør...sannsynligvis fordi jeg har litt "tungt" for det...men har dere hatt konserten "ut å fly"? Prøvde å finne ut av det...men via linken sto det at den var i oktober...? Flott cd, forresten, ja coveret og layouten altså. Men med en sånn habil kunstner måtte jo coveret bli rene kunstverket også. Kjempefint. Hvor er det mulig for oss andre å kjøpe cd`n?

=Anja sa...

Du står i det du Betty:0)
På godt og på vondt
Det beundrer j veldig

Glede mæ te konserten,ja:0)
Slutt

Betty Boom sa...

Kari: Konserten skal være 15. November, så det er ikke for seint, og eneste måten å få cd`en på er å komme på konsert, den blir ikke i salg etterpå. Velkommen!

Anja: Nå gleder jeg meg veldig jeg og, det var en fin prøve i går.

Ja, nå har jeg fått tak i kraften min, og slipper ikke tvilen til, den har ingen nytteverdi...takk, Anja. Di står i det på godt og vondt du også. Beundring og Bettyklem tilbake.

=Anja sa...

Takk Betty
Det gjorde faktisk godt
Da møtes Anja og Betty i en varm VR klem(0:

Slutt

Betty Boom sa...

Anja: Og varm VR er ......

=Anja sa...

Hehe: Virtual Reality

Runa sa...

Da gleder vi oss til å bli med deg halveis inn i "himmærn"(kongsbergsk)!Nå er det bare en liten uke til!:-)
Det er godt å ha positivitet rundt seg!Man blir mer og mer klar over etter som man kommer "i vater i livet" hvor viktig det er å omgåes mennesker som gir energi ...istedenfor å tappe..!Ønsker deg en vakker helg og gleder meg til å se deg neste..!

Anonym sa...

Det her ser bra ut, gleder meg til den 15 og konsert.

Betty Boom sa...

Anja: Love you too

Runa: Ja, og når du ikke lenger investerer i folk som tapper, så skjer det ikke så mye annet, enn at de prater litt dritt om deg en stakket stund og så sier de at du er blitt helt merkelig, mens du sjøl bare føler deg fri.

Sååååååå glad for at dere kommer til Trondheim og Ut Å Flyyy

Sexy Sadie: Da gleder jeg meg enda mere. FLOTT at du kommer også. God helg.

Anonym sa...

Månen! Den månen har jeg løpt over mange ganger!!

Betty Boom sa...

Goodwillen: På tide å stoppe opp der og ta en pust i bakken?