onsdag 12. november 2008

Møter Som Gjør Noe.----------- Nye bekjentskaper skaper nye versjoner av deg selv. Her sitter Vegard Enlid og jeg i Vår Frue. Han intervjuer meg til Ut Å Flyyy konserten, kommer en av dagene i Adressa. ---------------------- Jan Eirik kom innom og laget kaffe til oss, tok et bilde, med mere av rommet. Og avtalt at meg og han tar Amazing Grace på Julaften. ------------------------------- Etter at Vegard gikk, kom Robert og Trude. Robert har vært på nesten alle konsertene jeg har hatt på Tunga kretsfengsel. I dag fikk jeg en konsertopplevelse av han. ----------------

Før i tiden, var jeg mere gira på avisgreier, skjønner at det er en nødvendig greie for å markedsføre og trives med det, men jeg har et annet gir på det. Vet ikke hvorfor, kanskje fordi jeg har bloggen og får utrykt det jeg vil, når jeg vil? Blog er det mest delmokratiske som har skjedd og disse 3 årene mine her har gitt meg mulighet til å eksponere. Behovet er på en måte dekt. Samtidig vet jeg at her er det 100 lesere i snitt, og Adressa har langt flere hver eneste dag, og gir meg en mulighet til å formidle det jeg har på hjerte og nå flere, for en dag. Der skriver jeg heller ikke selv, og det er alltid litt spennende å se hvordan nye (nye for meg) journalister fanger det jeg sier eller fremstår.

En snedig ting som han Vegard sa i dag... Om ikke folk rygget fordi jeg virket så sterk og stor. Jeg vet jo om det, og jeg har brukt nok tid i livet mitt på å gjøre meg liten. Det er slutt på det, jeg tar den plassen som jeg, som andre har krav på. Jeg har tatt knekken på skammen og lagt den igjen som en død gymsokk, har ikke bruk for energi som bremser utvikling og vekst. Alle som leser her vet det, og særlig gjennom postene: Tøre å Lykkes i Eget Liv.

Jeg vet at Ut Å Flyyy er av kvalitet og jeg er rimelig trygg på det som skal leveres. Jeg synes at prosessen har vært enormt lærerik, har knyttet mennesker sammen. Jeg har lært meg å kjenne et kor, som har jobbet med Julesangen og andre sanger siden i sommer. Det er en fantastisk gave til meg, å få oppleve dette. Alle involverte har gjort dette gratis og fokusen har lagt på å forbedre noens kår i vår storslåtte by. Det er livgivende å få være med i innspurten av døgnåpenkirke, den eneste i norden, starter fra julaften.

Og nå er vi kommet frem til datoen vi satt for et år siden, skal bli rimelig greit å bare ha 3 baller i luften og ikke 4.

God kveld,

Betty

7 kommentarer:

Sølvis blog sa...

Gleder med til å komme å høre på dere på lørdag. Nå er billettene i lomma her.

Betty Boom sa...

Sølvi: Ser at bernt har svart deg på Se Mor Nord posten, at konserten er lørdag, du skrev fredag og jeg fanget ikke det opp, men nå har du jp billettene, så da så...... håper det står lørdag på de :-)

trine40 sa...

Tror folk blir mer overveldet enn skremt når du kommer inn og fyller hele rommet - og jeg syns det er flott at du ikke holder deg sjøl tilbake.

Nemlig.

Torilpia sa...

.. hvis noen blir skremt så er det vel mest fordi de er usikkre .. i alle fall bruker det å være sånn for meg ..

Stå på du Betty!!

Blir en flott lørdag for deg og alle de som får muligheten til å oppleve det sammen med deg!!

Klem!

Betty Boom sa...

Trine:Vel, vel, noen ganger skal jeg fylle hele rommet, da er det mitt ansvar å gjøre det - fordi jeg har lagt opp til det. Andre ganger skal jeg ta plass når det passer seg, ikke for lite, ikke for mye, balanse hele veien dette.

Torilpia: Det er jo klart at det trigger når noen er ekspressiv, ihvertfall hvis det er ekte, for det vil man gjerne være selv osv.

Jeg tror også at det blir en flott kveld, kjenner det på meg.

Takk.

Anonym sa...

Hei Betty

Takk for en fin opplevelse i Vår Frue-kirke.
Spiller signert cd her nå.

Bjørn
btidag/vgb

Betty Boom sa...

Bjørn: Hyggelig å hilse på deg.