torsdag 18. desember 2008

I just hate that fucking christmas!------------- Kjøpt meg nye briller. En som sa at øynene mine ikke kom frem i de, men jeg vet ikke om jeg er enig. Har ikke sminket meg en gang, synes at eg lyser bra bak i der. --------------------


Fra i dag til neste fredag, går det en uke, og jeg skal igjennom et helvete. Julen. I just hate that fucking christmas. Jeg arbeider hvert år, med å hate det litt mindre, men det tar meg virkelig ned altså. Hvis det hadde vært en vanlig uke, så hadde jeg sluppet å kjenne på alt dette her, men jeg blir sugd inn i det, og i tillegg strever jeg med å finne friheten min generelt, så der.

Hvis dette er en vanlig torsdag, så er helgen en vanlig helg, med trening og sånn, og YES, jeg skal treffe gutta jeg skal synge med på Julaften i Vår Frue Kirke, det er kult da. Oppløftende. Akkurat den julaften kan være fin fordi jeg får gjøre noe for andre enn meg sjøl.

Bloggen min har snart bursdag, 3 år. Jeg kan trykke taster til jeg blir grønn og blå da, det er da noe, og gud det skal bli deilig å komme seg over til neste helg. Gå fremover. Jeg undres virkelig hvis jeg neste år sitter i denne byen her, og taster om hvor mye jeg hater julen. Jeg må snart ta et ansvar for at jeg ikke liker dette her.

Jada, jeg er flink mor, jeg er åpen, snill, leser for barna, trøster de, setter grenser, henger opp julelys og gir de opplevelsen av at de eier sine egne liv, men jeg vet at de vet at jeg hater jula, and all thoose fucking feelings around it.

Jeg har gjort min jobb i år, laget en julesang og gitt den som gave. Jeg har engler hengende oppe hele året. Jesus ble ikke engang født på denne årstiden her. Hva i helvete er det vi holder på med?

Og hva skulle Betty gjort uten en blogg? Jeg bare spør? Jeg har ingen anelse. Så takk til folkemakten, friheten og alt det der. Neste år eier jeg selv, så det holder.

Har laget en halv sang i dag, skal være fornøyd med det. Vært på jobb. Sylket opp/ned byen og ned igjen (buss hjem). Kjøpt meg nye briller (for en lykke - for en gammel dame) og ordnet meg ny tattoo. Den ser du her (har plast på ennå da).Det eneste som kan redde meg ut av dette her, er å holde ut, holde igjen, holde fast i de vanlige tingene mine. Har vært dritforkjølet og det har gått på stemmen, da får jeg panikk, men nå er jeg tilbake.

I gonna rock this fucking christmas. Touch this days with a cold brain. You stay in there, Betty Dear.

God kveld,

Betty

6 kommentarer:

Hanne sa...

Jula er ikke god for den som har vært ute (mer enn) en vinternatt......

En tanke fra meg er at uten vinternettene hadde vi ikke vært den vi er, hverken på den ene eller andre måten.

Så teller vi dagene, men jeg takker alikevel for energien som ble kreativitet - *den* kan vi bruk til noe!

Klem til deg !!

trine40 sa...

Jeg synes brillene dine er dritlekre, madam! Måtte julespøkelset fly på trynet ut av huset og roen senke seg.

her er det lite spor av jul ennå, men ingen klager. Det ligger en avslappet stemning over huset, ingen som maser om "er du ferdig med juleforberedelsene nåda?"..fordi de er ferdige, nemligh! (kjerringene)

Vi overlever i år også - og januar lokker i det fjerne...klem til deg!

Runa sa...

Kjempefine briller og STILIG tattoo! Alt kler den smukke ;-)!Stå han av!

Betty Boom sa...

Hanne: Det er en trøst det. Så får vi stå i oss selv så godt vi kan. Takk for gode ord.

Trine: Hei søta. Jeg har lagt på to duker som jeg har sydd selv, så har jeg sett masse Queen og Zeppelin på dvd - det hjelper :-)

Runa: Takk, min skjønne. Jeg har blitt frastjålet vesken jeg fikk av deg - veldig synd. Snx, Betty

Runa sa...

Vesken er bare en ting ;-)Håper de som stjal den får masse glede av den!

Betty Boom sa...

Runa: Sørget litt, men du har rett. Men det kommer aldri til å føles bra for den som tok den, tro mine ord.