mandag 11. februar 2008

Spenning----------- Ronni og Betty, mobilbilde. ----------------

Nå går jeg egentlig bare å venter i spenning, konsentrerer meg om mye annet, men tanken ligger hele tiden på låtene vi fikk på tape i Toten. De skal mixes på onsdag og det er hakket bedre enn å vente på termin, når du er gravid, for da vet du ikke når det kjæm. Føler virkelig at det er noen babyer vi venter på, jeg er såååååå spent på sounden Ronni og Kjartan greier å trylle frem. Jeg bare vet at det er bra, føler det på meg og stoler 100 % på de gutta der, og det er ikke så værst for å være meg.

Har vært i Pirbadet i dag og svømt, forandring fryder, men for en plass. Det er ukult å være der. Kaldt, grelt og et vanvittig støynivå. Så det blir en stund til neste gang, spaserturen er tilbakelagt og kvelden ebber ut. Har det kult for tiden, greit å ikke ha klompen i magen, tomhetsfølelse og tristhet hele veien, selv om det er det som gir meg mot til å tøre å lykkes.

God kveld,

Betty

2 kommentarer:

Lilly Craft sa...

Jeg tråkker ikke så mye rundt babyene for tia. Jeg vet at det er Ronny som er jordfaren og da får jeg bare vente til han har gjort jobben. Og jeg vet det blir bra. Ronny vet hva han driver med. Jeg er overgitt meg helt og fullt og stoler 100% på prosessen. Det er litt krevende i starten å gi seg hen, men det blir så fint etterpå.

Dårlig kan det umulig bli uansett, siden vi dansa hightime i studio 17 mann for et par uker siden :D

Betty Boom sa...

Lady: More hightime in our lifes :) :) ;)