torsdag 13. mars 2008

Bettypowerdag!

Heisann. Nå har dere sikkert rukket å savne meg allerede, hi-hi, jeg mener, løpet er lagt, jeg er en blogger. Jeg deler! Hvis noen skulle synes at det er utleverende, så er det de om det, men de jeg blogger om har selvsagt noe de skulle sagt. Jeg kan nettreglene. Det ikke jeg som er rar, det er hele denne lukketheten i samfunnet som er usunn. En åpen person må bare lære seg å balansere det, så det føles bra for en sjøl. Jeg har lang trening i dette, og om 100 år er allting glemt. Untatt det som er blogget he-he. Marte har lagt ut noen fine bilder av meg i dag, jeg synes de er verd en titt.----------- Våknet tidlig i dag og satt på buss, etter morgenbadet, til Puerto de Mogan, byttet buss, og startet turen med masse andre hyggelige folk, fra Mogan.-----------Det har vært skogbrann her i september 2007, satt på av en Brannmann, som var redd for å miste jobben sin. De skulle nemlig flytte brannstasjonen fra Mogan til Porto Rico. Brannen tok litt av, kan du si, sprette seg over flere fjell. Det luktet svidd ennå og palmene var svarte i treverket. Fyren sitter inne, tragisk egentlig. Men noe bra har det ført med seg. Det er brannstasjon både i Mogan og Puerto Rico. ---------------- Jeg fikk en haug med mennesker til å danse til Forventet låta til BBBB i dag. Det tok helt av, har det på video. Moro tur med Tapas-mat, sang og dans. ----------------- Ungene spør om de kan få litt fritid i ferien og Bernt er rimelig sliten av meg nå. Så nå skal jeg kule ned litt, get more drunk, kan du si. Har kjøpt meg gin og tonic for første gang i mitt liv i dag, det virker bra, drar på byen i kveld, så får vi se hver det bærs hen,

Betty

5 kommentarer:

~ Underveis ~ sa...

Heisan Betty! Oj, dette høres spennende ut! Kos deg masse & God helg! :)


Mvh Jorunn

Betty Boom sa...

Jorunn: Ja, det funker det her :)

Runa sa...

Flott at du deler ! Det er ikke alle som er like flinke til å sette ord på følelser!Veldig fint at du gjør det!Unga dine er heldig som har en mamma som deg!Klomper i magen blir mye mindre og ikke så farlige når man snakker om dem!
Vakkert at du formidlet til barna dine at man ikke skal gå på akkord med hvem man ER for å bli likt!!!
Død over lag velging i gymmen!!!!!
Trodde virkelig ikke det fantes lenger!

GundaM sa...

Heldige deg og hele BettyFamily!

Kos dere, jeg er misunnelig på dere;)

Valgte å glemme leksene vi... det ordner seg likevel vet du;) Og som storebror sa; -hu sjekke jo ikke læksan om æ e på skola heller koff gjør dæm på feri...?

Hoppla og skål fra Hegra;)

Betty Boom sa...

Runa: Takk som sier dette. Jeg har den styrken og deler den villig med deg og andre. Klomper i magen må forløses og transformeres til energi, da blir det et rikt liv. Vi må treffes på kafe en gang du besøker Marte :)

Gundam på Hegra: Huff ja, disse leksene har sklidd litt ut her, men gutta sier at vi har påsken å gjøre de på og. Det er så mye annet å lære her :) Men de lager seg powerpoint-presentasjoner som blir søkke bra, om livet på øya, for folkan som lever her.

Skål tilbake. Underberger nå kl 11:20, lørdag morgen :-D