tirsdag 11. april 2006

Pakkingen i Box. Ut å Reise.

Bernt og noen av gutta i gaten har sittet på terassen og drukket Wiskey. Sesongen er åpnet. Jeg har kjøpt inn Marsipan likør, hva i verden det måtte være, men det høres påske ut. Pakkingen er under kontroll. Resten må taes i morgen. Jeg gleder meg faktisk veldig. Dette pakkestyret har vi gjordt før, og når vi har en gammel Ford Transit, så kan pakkingen være ganske romslig.

Det er gutta i gaten som har tradisjoner for å ta en skål åpent. Vi damene blir mer forsiktig. Jeg har jo mer sans for det åpne og inkluderende, men jeg bygger ikke kultur aleine. Her må jeg også innordne meg, så jeg er spent på årets fasong på kveldene. Eller dagene sådan. Jeg kan synes det er kjempe hyggelig med en øl midt på dagen i ferien, men når jeg får følelse av at det er bare jeg som kan gire meg opp på det, er det sannelig ikke lett å stå for det.

Akkurat nå åpnet jeg blogboxen for å si dere at: UT i NATUREN

http://www.nrk.no/programmer/tv/ut_i_naturen/5615359.html

vises tirsdag 18.04.06. Kl. 19:55 Mulig jeg gjentar dette noen ganger og mulig jeg får skrevet noe i Sverige, kanskje.

Programmet omhandler en vennegjeng på ferie. 10 årsjubileum for Halsa prosjektet. Det er Guri og Tove som er grundere. Vi, fam. Johnsen ble inkludert i prosjektet i år 2000, etter 1. Vålådal samling forresten. Jeg var sjuk i sommer, gikk på cellegift og hadde ikke den store piffen. Jeg ble med på noen turer, og bodde i hytte i stedet for telt. Uka gikk fint, til tross for cellegiftfaenskapet.

Jeg hadde opplevelse av at NRK folka ungikk meg hele uken. Sjøl har jeg såpass intelligens at jeg skjønte at dette ikke var mitt show. Det gjør ingenting, men det er litt spesielt. Særlig siden jeg stort sett kan snakke mediaspråket eller jeg har terminologien inne. Til og meg når kameraet var av,opplevde jeg at de var sparsom. Spesielt. Fordi jeg bruker å prate med nye folk uansett hvem de er og tar meg litt av de nye i Halsa campen. Jeg følte meg ofte avvist. Men det passet egentlig bra så sjuk som jeg var.

Kort sagt: Jeg unnet damene fokusen. Det er hardt å starte og holde fast i prosjekter. Halsa er en stor greie for familien Johnsen. Hvis jeg hadde fått spillejobb med bandet, hadde det helt klart gått foran, men Bernt er utrolig glad i prosjektet og det er hyggelig å være med på det han synes er stort. Dessuten kjører jeg motorsykkel dit, og det er en opplevelse i seg selv. Det er mange mennesker jeg er glad i der og det er alltid godt å komme nordover. Lyset. Landskapet. Været. Folket.

Nå er det natten.
Takk for alt det fine.
Takk for følge, folk over hele landet.

Betty.

2 kommentarer:

Berit sa...

Skal se på tv 18/4, blir spennende. Synd det ble spilt inn i ei vanskelig tid for deg da. Ellers må du huske på at det ikke er ditt ansvar at alle har det bra i påsken. Kos deg og nyt familielivet. Leste innlegget ditt i avisa, heia Betty sier jeg bare. Der fikk du fart i morgenkaffen hos mange. Ha en fortsatt fin påske

Ingunn sa...

Ut på sykkel snart Betty!!! Så schtilig, kain itj æ få vær eksosrype når æ bli frisk (tøysa litt no).
Håper du takler førstedamene nå da..klarer ikke helt å la væ å tenke på det der.
Her på a5 har jeg fått pc-en nå, kobla meg på et trådløst ntnu-nett..., så nå står det til liv (hvis jeg ikke sulter ihjel først). Nå har legen lovd operasjon ikveld (igjen), men så kommer det noe akutt og da... har fått vite at lårhalsbrudd alltid går foran håndledd. Har det forøvrig ganske fint, men har lyst på rødvin :-)
Ha det trivelig hele gjengen, dette trøng dokk no!