mandag 14. august 2006

Google.com, Yahoo.com, verden.abcsok, searh.kvasir.no, altavista.com, origo.no, lycos.com!

Jeg ser ofte, hver dag på ’Site Meter’ hvilke ord folk søker seg inn på, for å finne bloggen min. I dag noterte jeg meg en del av de. For eksempel kom det en inn kl 3:49:21, som hadde leitet på google.no etter: hjemmeside+sladder+lærer+betty. Ikke vet jeg, men paranoid blir jeg ikke, men en blogger vet mer enn du tror. Så det er derfor de sluttet å snakke til meg, ja,ja. Litt må jeg tåle jeg og. De kjenner meg ikke, de bare antar og tror og alle har meninger om alle.

Jeg vet mye om mange som beveger seg i korridorene på skolen der vi bor, men det er ikke særlig interessant å skrive om det. Jeg vet hva ansatte mener om ledelsen også, men det ville vært et hån å utlevere dette. Nei, det får hver man stå for sjøl. Jeg står for mine greier. Sannheten for min del, er at jeg var ikke særlig imponert over hvordan skolen taklet at familien ble rammet av kreft, men nå er det over. Vi har karret oss opp igjen og er parate til et nytt skoleår. Friskere og sterkere enn mange.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, jeg vet hva jeg skriver. Det er jeg som trykker på ’print’ knappen, det er jeg som leverer.

Som regel er søkeordet: bryllupstale (jeg har skrevet en på blogg), brystkreft og lymfer, Prepple har vært et søkeord som mye er blitt brukt og toppturer, hallelujah lyrics.

Sjeldnere ser jeg søkeord som: dongeribukse + trommel (jeg skrev i April at jeg skulle kjøre bilen i trommel og tok dongeribukse på om morran). Ivar Skaar har gått igjen noen ganger samt skam, dikt, Khalil Gibran. Standarden er Betty, noen ganger Betty + tattoo.

Og sånn går no dagan. Jeg vet ikke jeg, om det er de som snakker eller vi som skriver som trenger mest hjelp. Men jeg innrømmer i hvert fall at jeg trenger hjelp noen ganger. Men fri meg fra sladder! Tiden er for dyrebar!

Det har vært en mektig dag. 3 møter på rappen. Snart kan jeg offentliggjøre planen på blogg, og du vil sperre opp øynene. Men for det meste må det ennå holdes litt igjen, til flere ting er sikret.
Det er gode krefter i sving, det er sikkert.

Dette Herbalife greiene går greit, jeg får ingen fall i blodsukker og sover hele netter. Jeg går og jeg går. Kunne ønske at dette gikk fortere, men jeg brukte tid på å få kiloene på og må bruke tid på å få de av også. Det har vært uvant travelt i dag, og i morgen skal jeg i pirbadet med 8 unger. Barnas dag! Men jeg skal sørge for å få svømt noen lengder.

Neste fredag har BBBB to konserter i byen.

http://www.atelierilsvika.no/

Der står det Kulturfusjonen og klikk deg videre. Kanskje vi sees der. Vi starter kl. 21:00.

God kveld, Betty

2 kommentarer:

=Anja sa...

Ingen kommentar.

Ingunn sa...

Goddagen!
Hva er "Green house"??

Ingunn nysgjerrigpetra