torsdag 10. mai 2007

TORSDAG


Lego Mindstorms går for kake!

Det er begrenset hvor interessant det er å skrive om det samme hver dag. Ting går på skinner. Jeg er trøtt og selvsagt redd for at det betyr at jeg er syk, men det er vel en redsel jeg skal bære med meg hele livet. Når filteret "beskyttet" en gang er truet, så vil en være på vakt videre. Jeg trener og har fått gjort mye vårrengjøring hjemme.

Siden jeg ikke har så mye å meddele for tiden, så vil jeg anbefale noen andre blogger. Ingunn har begynt å blogge igjen
og Ann-Lill har videoblogget etter kjæreste. Modig!

God kveld,

Betty

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann Bettymor:)
Sliten bli en sjø - men syk? Nope! Vi lære oss å lev me derre vi!!! Har fått min første Tatoo igår - type "brunsirkel" strategisk plassert på min venstre pupp- Kjempebra - GLÆ DÆ - det vart sååååå fint;) Klar for Vernissace snart!

Ha en utrolig deilig dag og tillat dæ å vær sliten - det e bare sånn non gang!

Freddagsklem fra PuppeKristin

Tonita sa...

Du har vært utrolig aktiv i det siste. Holder på i høygir jamnt virker det som, - og da er det ikke noe rart om du blir sliten. Når det i tillegg nærmer seg en kontroll, setter andre ting inn også - som er med på å gi en utrygghet, en uro, - en aldri så liten angst for at noe skal oppdages - og så har du en kjekk nedadgående spiral.
Du har lov til å kjenne på trøttheten og uroen, men du har styrke til å fokusere positivt for deg selv også - ikke bare for andre. God helg!

PuppeKristin: Gratulerer med tatovering. Er kjempeinteressert, har en venninne som venter på snurping og dekorasjon, - så jeg samler på positive opplevelser å dele med henne.

Betty Boom sa...

Puppekristin: Takk for omtanke, som hjelper. Gratulerer med brunsirkel. Vi kan sammenligne når jeg har gjort det i Trondhjæm.

Tonemor: Jeg ser at det er en redsel jeg skal lære meg å leve med.

Betty