søndag 9. september 2007

con dios--- Bloggebyen er beriket med en ny blogger, John Arvid 15. Han kommer garantert til å skrive mye om filmer, som er en hovedinteresse i livet hans. Han har laget masse filmer på You Tube, og her er f.eks en:------ Hvis du skal søke etter andre filmer han har laget, så er det johnarvid i et ord på youtube. Han har ganske mange seere og kommentarer til filmene sine. ---

Denne helgen ble det mye fokus på den unge mannen, hvilket han taklet med glans.--- Rombyttet og nye møbler ble en slager. ------ Ny seng, på bakkeplan. ------ Tv-krok er ordnet, han sparer til tv`en enda da. ------ Vi startet dagen i kirken, konfirmasjonspresentasjon. Det var en flott seanse. ----- John Arvid passerer oss opp kirkegangen. Jeg lovet å ikke grine, men det holdt hardt. Jeg var så stolt at jeg holdt på å sprekke. ------ Alle konfirmantene måtte frem og tenne et lys. Presten var fin, jeg likte alt han sa, og det er sjelden jeg gjør. Han snakket om at vi kan føle oss små, men alle er store. ---

I HVER MANN
BOR DET EN KONGE,
I HVER KVINNE
EN DRONNING.

SNAKK TIL DEM,
SÅ TRER DE FRAM.
(Laura Randolph)--- Et nydelig steinbord, med lys for enhver konfirmant. ------ Etterpå gikk John Arvid og jeg på kirkekaffe. Da drakk den unge mannen sin første kaffekopp. ------ Kjell Ivar (presten) og John Arvid. ------ Vi ruslet rolig hjem og kiket på høsten. ------- Så høstet vi epler alle mann. ------ Og jakken skrider fram. ------ Dette blir utrolig bra, Elisabeth!.

God søndag til alle,

Betty43
håp

10 kommentarer:

Lothiane sa...

Åh, så hyggelig post!

Har ikke sjekket ut John Arvids blogg eller filmer ennå, men det skal gjøres. Gratulerer med konfirmanten! Forstår godt det må ha vært vanskelig å ikke grine i en sånn situasjon. :)

Det var forresten nyyyydelig det diktet til Laura Randolph. Det tror jeg at jeg må kopiere. Og den lysoppsatsen var flott!

Koselig med nytt rom også, det må være hyggelig når man kan oppgradere fra barnerom til tenåringsrom. :)

Jakka blir kjempestilig - artig prosjekt å følge med på. Det virker som du elsker livet og gjør alt du kan ut av det. Godt å lese!

Tonita sa...

Gratulerer med meget vel gjennomført romprosjekt. Supert at den unge mann får "voksenrom" - tror dere er meget bra foreldre rett og slett!
Fin konfirmantpresentasjon også.
Og jakken - enda et herlig prosjekt! Her glede av å følge med, og ser fram til endelig resultat.

merete sa...

Å, jeg som liker den låta så godt; - hils gutten og si at det var et flott bekjentskap (filmene hans, altså :-) Kjekt rom, får ta med noen av tanken nå som gutten på 14 skal få sitt eget rom for første gang...
Og jakka: jeg er målløs, - nye veier tråkkes opp, skjønner jeg.

Betty Boom sa...

Lothiane:

Thanx for alt du gir.

Kopier i vei.

Jakka blir stor.

Det har ikke alltid vært sånn, i forhold til livet, men kreften gjorde mye med meg, som gjør at øyeblikkene er en gave.

Tonita:

Rommet ble supert. Jeg kjenner meg som en god forelder. En av de største egenskapene John Arvid har er evne til å spørre andre hvordan de har det. Han spurte en herremann på kirkekaffen. Er datra di her? Nei, hun er hjemme. Er du lei deg for det? Han har arvet mitt rett på sak og berøre folk, Det synes jeg er flott.

Jakken blir en slager!

Merete:

Det gjorde noe med han denne helgen. Han ble glad og litt større.

En barnepsykolog, Magne Raundalen har sagt en gang, at på ungdom mellom 14 og 16 år, skulle det stått en lapp i panna: "Midlertidig stengt. Ommøblereing foregår". Det er en spennende tid med ungdom i huset.

Jakka er et populært plagg lenge før bruk, artig.

Betty

Anonym sa...

Kjærkekaffi ja - den gutten blir det skikkelig mann av:)

Betty Boom sa...

Selvisk:

Jeg tror det sklir frem en bra mann i den kroppen.

Kjærkekaffi, er en ting - men hva med altervinen, blir spennende å se hvordan han forholder seg til det.

Betty

Anonym sa...

En flott konfirmant du har, all grunn til å være stolt av ham! Moro med nytt rom, jeg oppgraderte rommet til mistejenta på 4 her i huset og hun ble SÅ glad og stolt! Jeg hadde egentlig ikke venta at hun var så opptatt av interiør, men det var hun altså. De vokser så fort! Og tenk å være så priviligert at vi får lov til å være en del av bardommen deres. Det er mye å takke for i hverdagen altså, og det er du kjempeflink til! Klem fra Anikken

Betty Boom sa...

Anikken:

Jeg har ikke jentedøtre, men tror vel at de mye før enn gutta, er opptatt av hvordan de har det rundt seg.

Ja, det er et privilegium å få følge med. Reisen varer heller ikke så lenge.

Ha en god dag,

Betty

Lilly Craft sa...

Første gangen jeg så Jon Arvid lå han på brystet til Bernt. Det var julaften formiddag. Jeg kunne ikke komme inn i stua der de satt. Måtte stå i døren å se på noe som lignet en bitteliten fuggelunge. Et knøttlite liv som viste seg å være knallesterkt!

Å se slike bilder gjør meg rørt og jeg får tårer i øynene. Jon Arvid er en fin gutt. Begavet ung mann.

Betty Boom sa...

Lady:
Det var den gangen han var hjemme på perm noen timer, veide ikke 1500 gram en gang. Vi slapp opp for oksygen og han lå på respirator i 3 måneder etterpå. Glemmer det aldri!

Betty