torsdag 6. september 2007

H O P E---------- Jeg er innskrevet på sykehuset, men har perm, og har brukt tiden min i lag med deler av min andre gullrekke i livet. Det gjelder å omgåes med fine mennesker rundt seg, folk som gir meg fred fra sykdomsprat etc. Tiden min i dag kunne ikke vært brukt bedre, enn å få øve med minibetty, det gjorde meg bra. Så tenker jeg sånn, at det bør en jo gjøre hele livet, være med folk som byr på seg sjøl, for ingen av oss har papir på morgendagen, det er bare vær så god å leve i dag. De har tatt alle slags prøver og jeg har fastet til kl 16:00, og da fikk jeg servert klubb og dupp, fabelaktig smak. Jeg viste puppene mine frem til en dame på 70 år, hun holdt på å dette av stolen, er det mulig? Hun var så glad for å ha møtt meg i dag. Kjenner meg sterk og levende tilstede, ikke noe trist, men fornøyd med å bli følgt så grundig opp, det kunne ikke vært bedre. I morgen skal de diskutere hva de skal gjøre eller ikke gjøre. ------------------- Egil, saksofon i minibetty ----------- Ann Lill, kordame og Morten på trompeten ----------Broder på gitar, keybord og Thomas på gitar, bass og trommer --------Kjøpte en flaske vin på polet i dag, som det stod HOPE på, og den er en hyllest til livet, vinen smakte medisinsk veldig bra (grønn resept).

På sykehuset i dag svarte jeg på hundrevis av spørsmål og det viktigste var, er du allergisk mot noe: Ja, folk som er sure og misfornøyde, de gir meg kløe! Og de som forventer at jeg skal være trist og deppa, for det gir meg dårlig samvittighet for at jeg ikke er det. Jeg kan ikke hjelpe for det - jeg er glad for at jeg lever! Og lykkelig for at jeg kjenner det sånn!------- Vi må leve med hver våre lodd i livet, jeg skal bære mine, og du må bære dine!--------

Takk for masse god omtanke fra dere som leser Betty42.

God kveld,

Betty
gitar

10 kommentarer:

Meg sa...

Jeg vet ikke hva jeg skal si, Betty. Så jeg velger ditt ord. Håp. Vi er mange som håper nå. For deg, og dine. Varm klem. SS

Betty Boom sa...

Maria:

Takk skal du ha!

Survivorsister!

Anonym sa...

Mornings too you!
Forsett å være glad og positiv du -
tenker på deg og bare pling meg om du vil jabbe jabbe;)
Dagens kloke: Vurder aldri høyden på et fjell før du har nådd toppen. Da ser du hvor lavt det var....
Keep up the good work og stå på;)))
MasseenergiklemfrapuppeKristin

Elisabeth Augusta sa...

Herlig Betty! Skal finne ei flaske med håp til i morra kveld. I kveld blir det ikke fordi jeg skal ha vakt på krisesenteret i natt.
Jakka har fått sidesømmene sydd inn og en søm i ryggen. Etter trening setter jeg saksa i ermene!

Anonym sa...

Sender varme og glade tanker din vei! Vi håper sammen!

Anonym sa...

Jeg vil også være med å sende varme og glade tanker til deg. Og jeg er enig med deg, det er fint å synge når det er tøffe tak.

Klem fra Anikken

Anonym sa...

Det er veldig inspirerende å være vitne til ditt gode humør :-)

FO - 2 sa...

Hei Betty.
Jeg oppdaget deg gjennom bloggen til Elisabeth Augusta for en tid tilbake.
Du viser stort mot og en livsappetitt som imponerer meg! :)
Du bærer med deg en stor styrke.
En styrke jeg virkelig beundrer.
Litt god rødvin kan være god "medisin".
Sender deg mange varmer tanker jeg også.
God og omtenksom klem fra Ida.

merete sa...

-håp- er rette ord, sammen med livsglede.
tenker masse på deg i dag
*klem*

Betty Boom sa...

PuppeKristin:

Har ikke behov for å jabbe om pupper, eggstokker og sånt. Kjenner at jeg skal snakke om hustinger og vanlige ting, og ikke minst snakke med ungene, men tusen takk for åpningen.

"Da ser du hvor lavt det var..." ...eller du skjønner hvor sterk du har blitt av all motstanden. Men vi trenger ikke så mye mer motstand nå, vi skal jo ikke bli hester heller :)

Elisabeth Augusta:

Jeg gleder meg til å se hvordan jakken skrider frem, kan du sende meg et bilde etterhvert på mail eller telefon, så jeg kan få skrive en artig post igjen om fremgangen...

Mona:

Hjertelig, jeg har tatt i mot dem :)

Anikken:

Takk igjen. Håper å komme meg på en Flyt/Pilates igjen. Får du til å prioritere det?

Hvahunsa:

Fint det, takk som skriver det. Jeg liker bloggen din!

Ida:

Fint at du fant meg, jeg skal sjekke bloggen din, når jeg får litt rom rundt meg. Det fint å kunne dele på den styrken vi har i oss.

Merete:

Tro og håp og kjærlighet, er en god og funkjsonell klisje. God helg.