onsdag 10. oktober 2007

KOMFORT = DØDSPROSESS------------- Det har vært et fantastisk privilegium å få være voksen aleine med disse gutta i Legoland, være i den farten de har og den kjærligheten de øser ut av seg, fullsetndig hengiven til gleden og lykkefølelsen de kjenner i alle opplevelsene. Jeg får samme heftige følelsen, som når jeg har gjort et kick, hatt en konsert, kjørt motorsykkel, gått en fjelltur, bare dette har vart i 2 hele dager, kun avbrutt av en nedtur i legokjøpebutikk, djevelen ligger i materielle ting og penger, det er jeg skråsikker på. Da begynte vi å krangle, så gråt vi åpenlyst og snakket oss ut av hva det handlet om, og kom frem til at vi følte at vi sløste bort tiden i butikken, fordi vi hadde 3 timer igjen og hadde en sorg på at dette fine skulle ta slutt. Men luksus må ta slutt, formye komfort tar sakte livet av en, det må følelser og arbeid til. Det må jobbes i livet, med seg selv, med hverandre. ----------------------------- Ære være gameboy, psp og ds, beholdt vi roen i ventetiden på fly. Det ble 3 fly første dagen. Kun på Værnes kikket de på Rollersene til gutta, mente at det var forbudt, og jeg blir igjen irritert på alle forbudene. Ruben kjøpte seg et lekesverd i plast og papp, vi fikk det ikke med oss som håndbagasje. Hvem har vunnet? ------------------ Jeg bestemte at gutta skulle bestemme alt i 2 dager, og det var en finurlig prosess å være i. Jeg følgte i deres spor, spiste den maten de bestemte og når de bestemte det. De forhandlet om det de ville gjøre, og la opp et fint løp, uten krangel. Per kristian kjøpte seg ny dressjakke, stilig! og han var veldig fornøyd. Jeg fikk sms og telefonforbud, eller hvis noen ringte måtte jeg si at jeg var opptatt :) ----------------------- BILLION DOLLAR BABE --------------------------- Tror jeg har lært gutta å fylle opp på bensinstasjoner som er åpne i livet. På denne stasjonen var det åpent og nok til alle. ------------------------- Kosedyr er alltid med, men det varierer hvem som får bli med på tur, denne gangen var det: HUMRI; POWHYWORL og SILI. ------------------------------------- Dette slottet drømte vi om at vi kunne bo i. ----------------------------- NACA -----------------------------

Ha en god onsdag,

Betty

Vi
Dreper
Drømmene
Våre,
Fordi
Vi
Godtar
Middelmådighet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

.."Vi dreper drømmene våre, fordi vi godtar middelmådighet".... dæven, det var godt sagt. Du satte fingeren på akkurat det jeg sliter med for tiden. En vekker. Takk.

Betty Boom sa...

Marit:

Thanx. Æ har laga den helt sjøl :)

Noen ganger treffer noe, som om vi har ventet på de ordene, liksom.

Anonym sa...

Min kjære og jeg har hatt en samtale gående i flere dager ang. det der, men ikke klart å se skogen for bare trær. Den setningen inneholder svaret til så mye - mennesker vi omgir oss med, bosted, arbeidsoppgaver, daglige gjøremål... Og så deilig at det kan sies så enkelt. Nå er det opp til oss å snu skuta : )

Betty Boom sa...

Marit:

Ja, det er rart at vi kan venne oss til det. Mens livet er alltid generøst og ønsker å gi oss mye.

TM sa...

Du er så flink til å verdsette alle øyeblikkene.

Så kuult at du lot gutta få bestemme. Det skal jeg legge meg på minne, egentlig en super gave. ;-)

Betty Boom sa...

Travelling Mom:

Yepp. I am.

Virkelig verd det!