torsdag 4. oktober 2007

Landet!----- Det bar igrunnen litt kjendisfaktor på lanseringen av kalenderen, jeg spurte Pia Harldsen om hun kunne ta dette bilde. Jeg hadde ikke begrep om at hun var modelldronningen, og de andre lo av at jeg spurte henne, om å ta bilde, og ikke om hun ville bli med. Heldivis er jeg lykkelig uvitende av nerver for kjente og autoriteter. Jeg mener det er da bare folk som eter og driter akkurat som deg og meg. Til og med kongen må "levere"! --------------- Aker brygge, sol og godt selskap. Jeg var sliten her, etter en lang morning med frokost-tv og responser etter det. Kom seg kjapt med en øl og noe potetgreier og en utrolig bra servitør. Plassen het Thanx God It`s Friday-------------- Kristin og betty og "Wenche Foss Feelingen". ----------------------------- Arild, Kristine, Lasse og Betty, kjernen i tidlig lykke prosjektet. --------------------------------------- Lasse sminkes før Frokost-tv. For de som ikke fikk sett det, så kan dere trykke her --------------------------- Reidun, 81, hadde et stilig bilde, egentlig et punkehjerte, spør du meg. Bildet i bunnen, er et bilde av en celle. --------------------------------------- Kristin sitt bilde heter COME WALK WITH ME. Helt korrekt, i forhold til hvem hun er. Et herlig bilde! ---------------------------- Det eneste bilde jeg har av minibettybandet, dessverre. Dette er under lydsjekk. Men vi leverte! -------------------------- Her er sjefene i Kreftforeningen, hun i midten er Anne Lise Næssether, hadde det ikke vært for henne, så hadde ikke LYKKE eksistert. Jeg hadde garantert gjort noe annet, men hun gjorde denne versjonen mulig! ---------------------------- Jens. Lydmann, en lite fotografert yrkesgruppe. --------------------------- Sylvi-engelen. Ligger alt til rette. -----------------------

Jeg har slettet kapittelene mine fra Betty43. Mest fordi noen arbeider videre med stoffet, men særlig fordi jeg begynte å lure på om andre leste det. Og da mistet jeg friheten i det jeg skrev. Jeg har lagt igjen det første kapittelet. Sjekket statistikken og ser at det er ikke mange som kommer til og savne det jeg skrev, om mulig alle de som har googlet ordet: knull og funnet frem til skrivingen. jeg har skrevet et panserkapittel i dag, men lar det være i min private svære! Åpen dag på skolen til guttene, kaotisk og greit. To foredrag i Stjørdal om Ungdom og psykisk helse, fikk særdeles god respons der. Har steinsovet en time på dagen og har en laaaang fridag i morgen, bake brød og skrive, det vanlige, som jeg elsker!

God kveld, folkens!

Betty
bånd

12 kommentarer:

trine40 sa...

Sønnen sa at foredraget på stjørdal i dag var veldig bra.

Betty Boom sa...

Trine:

HE HE. Du må hilse.

Det sykeste jeg har vært med på og den største applausen jeg har fått aleine, noen gang :)

Vi sees i morgen.

Tonita sa...

Takk Betty for at du la ut linken slik at også jeg fikk se Frokost-TV-innslaget. Veldig bra.
Var det 4 november du er "på'n igjen"?

Anonym sa...

Greit å ikke ha med Pia på bilde synes jeg :-)
Smakte godt med den ølen på Aker brygge ja.
Kledde den Wenche Foss stilen :-)
For en flott Kjerne og at Anne Lise gikk for kalenderen.
Du får hilse Sylvi fra meg.
Herlig dame :-)

Eva

=Anja sa...

WOW
Kuul post!
Skal se frokost-tv med dere i morra!

Betty Boom sa...

Tonita:

5. november 19:55

Eva:

Back on Track, ser eg.
Eg skal hilse, ja, Sylvi har et åpent hjerte, og det er herlig det. Hun satte stor pris på å få være med oss Damene. Lev Videre!

Anja:

Du e skikkselig med, fint det :)

Anonym sa...

Det er du som stråler på bildene. Du er et flott og bra menneske. Veldig glad vi slapp Pia:)

Betty Boom sa...

Selvisk:

Takk for kompliment!

Der er du jo, nå må jeg skynte meg inn på siden din. Spent på hvordan det går.

Marianne sa...

du er ei skikkelig tøff dame, stå på!:)

Betty Boom sa...

Marianne: thanx, dear!

Heidi Fleiss sa...

Jeg sier det igjen, du er en flott dame.

Jeg har forresten skrevet ut det meste fra 43-bloggen og satt inn i en perm... Så får jeg bla i den mens jeg venter på boka :)

Betty Boom sa...

Heidi:

Jøss! Tar det som et kompliment! Det er mere enn jeg har gjort, men noen andre har sikret det.

Vi får se om det blir bok av det. kanskje for heavy kost?