lørdag 27. desember 2008

Årskavalkade, versjon 08

I fjor januar startet jeg Tørre å Lykkes postene og de har følgt med meg igjennom hele året. Nødvendige og lærerike for meg og noen andre som har følgt meg på veien. Håret mitt var rødt i Januar og jeg hadde planer om å gå veldig mye ned i vekt. Det har jeg ikke gjort. Medisinen jeg må ta i 2 år til, gjør det ikke lett for meg, men samtidig så er jeg likevel fornøyd med og glad i kroppen min. Meeeeen jeg vet at det er lettere med færre kilo, så vi får se hva det blir til med meg. Jeg gikk mye på ski denne måneden. Det ble 28 poster.

I februar var jeg på Toten med BBBB og spilte inn to låter i studiostudio, noe som har endret mye i mitt liv. 10 mannsband er en krevende sak å holde sammen, men vi laget to panser låter der, renovering av gamle låter, ved hjelp av Ronni Le Tekrø. 28 poster.

I mars måned hadde vi våre to siste konserter med BBBB, visste ikke det da, og veldig synd at vi ikke fikk en bedre avslutning, det bare puverisert opp, men allting har en ende, allting har en slutt. Startet også Gateavisa i bloggpolis, Fuck The System, førte til mye moro og mye støy. 32 poster denne måned

I april var det litt sex prat på bloggen, og Fuck The System utarter seg til reine ordkrigen. Aun fikk en sønn denne måneden og Kenneth hadde en suveren 30 årsdag. Bare 16 poster denne måneden.

I mai hadde jeg konfirmant og fikk ny tattoo av ham. Gikk Stoltzekleiven i Bergen og var på Stokkøya, som endte i helikopterløft (ikke fortalt på bloggen), men bildene der i fra er suverene. 18 poster.

Juni var en ganske bra måned. Vi startet vår interrailtur, som ble et minne for livet, fordi vi lærte noe sinnsykt mye om oss selv. Glemmer ikke denne posten så lett heller, skjedde noe med meg der. Fornøydheten fikk større plass.

Sånn. Da har jeg tatt for meg 1/2 året. Får se om jeg går løs på andre halvdelen.
Nå skal jeg kule ned med gutta her. Jeg var ute i går, rocket rundt.

God kveld,

Betty

10 kommentarer:

=Anja sa...

God jul til deg kjære Betty!
Hehe
Gateavisa va no konge da:0)
Klæm

Slutt

Betty Boom sa...

Anja Queen: Gateavisa hadde sin misjon ja. Helt klart. De ble bare så jævla sure. Snakkes snuppa!

=Anja sa...

Hehe
Så klart:::000)))

Betty Boom sa...

Anja: ...eller ...forresten ... nå snakker vi! Gi meg geavisa NR. 1 OG NR. 10

=Anja sa...

OK
Må bare leite litt:0)

Alice sa...

Jeg ser det nå at det er en fin måte å skrive seg igjennom et år på! Et årinneholder jaggu mange opplevelser av stort og smått!Håper du tar for deg siste halvdel også.

Klem, Alice.

Betty Boom sa...

Anja: Fint, jeg venter her jeg :-)

Alice: ja, takk for tipset inne hos deg. Et år inneholder mye for den som vet å fylle det :-) Ser ut til at du gjør det bra.

GundaM sa...

Tenkte lage en kavalkade ejg og men dagen idag ble ikke som jeg hadde tenkt lissom...

Gutta boys var hjemme alene, hadde sjekka opp noe kult på youtube...Brus og mentos...Du aner ikke!!! Lillebror sa han hadde vaska gulvet da vi kom hjem og idag har jeg tatt to tørn i stua her. Gardinene burde vært vasket og vinduene bare måtte vaskes!!! En kan jo ikke bli så masse sint heller, er jo glad de finner på noe pek istedenfor denne x-box og data alderen men....Brus og mentos!!!

Halleluja, da har jeg fått vaska vinduer denne jula og ;0)

Kos deg videre!

=Anja sa...

Hehe Betty
Æ lar hansken ligg dø-

God kveld i stua uansett:0)

Slutt

Betty Boom sa...

Gundam: Kavalkade trenger at du er kald som en fisk og går igjennom dine egne greier. Det krever noe ro ja. Mine gutter har vært aleine i kveld, det innebærer en del, men de er no søte da. Reine vinduer er da noe det åsså. :-)

Anja: Greit det, Skal se på saken siden. :-)