tirsdag 6. juni 2006

060606


Betty Big Boom Band spiller på Olavspuben, fredag 9.Juni cc:100/150

I dag er eg stup trøtt og må logge ut tidlig. I dag tar eg ikkje opp de store tema. I dag taster eg meg bare igjennom noen minutter og ser ka det blir til. I dag har eg vært hos akupunktør og det slår meg helt i bakken. Turen i går gav et jævla vondt kne, så det har vært sykt vondt i dag.

Eg skjønner jo det at eg tilpasser meg, og utfordrer ikkje kroppen så mye at eg må kjenne på det onde. Det betyr nærmest at eg har godtatt mindre aktivitet og det liker eg dårlig. Eg som elsker å gå turer i fjellet. Eg har vært sint i dag, dette finner eg meg ikkje i, så eg skrev et brev til legen. Nå er eg klar for en operasjon.

Eg skal på mammografi på mandag. Det gleder eg meg ikkje til, men det skal skje så mye bra før det, så eg skal ikkje tenke så mye på det.

Dagene før konserten nå, er i grunnen litt vakum. Eg undrer meg på om det kommer noen. Før har eg alltid sendt ut masse sms og maila til kreti og pleti. For noen uker siden, så trykka eg litt, men nei, nå er eg ferdig med å be om folk kan komme. Eg vet at det vi lager er bra og de som er der, de er der og de er sammen med oss og det får holde.

Vi har plantet et tre i vår hage i dag. Et sur-kirsebær tre, skal gi gode bær til vin. Rart at eg skulle like å tusle omkring og ikkje bry meg så mye om verden. Eg liker at hagen er enkel og fin, og det er heilt sjukt at det er eg som sei det.

Nå er klokken 20:30 og eg seier god natt, sov godt, drøm søtt.

Betty

2 kommentarer:

Marianne sa...

Hei Betty!

Vet ikke om vi rekkes å sees, men jeg er der ,med Ingri og en venninne på konserten din!! Sees da i alle fall.........

Betty Boom sa...

Herlig. Da vet jeg om 4 publikummer, siden Ingunn også sa hun kom. Vi skal løfte taket for dere:-)

Betty