onsdag 28. juni 2006

Så er dagen omme.

Bilde fra feiringen av Bernt, en nabo som tok det

Feiret 50 årsdag til en venninne. Joda, vi blir da eldre. Da Bernt og jeg giftet oss var mine foreldre 48 år og jeg syntes de var gamle. Det synes jeg ikke om dem jeg kjenner på den alderen nå.

Jeg har syklet i kvelden. Det lukter godt av trærne og det er vakkert med blodbøken som står der, som en kjerring mot strømmen. Det er stille i Trondhjæms gater kl 23 om kvelden. Byen er mer lik en stor bygd, hvor du kan sykle fra ende til annen.

Ruben og Bernt er borte. De andre gutta er i feriemodus, men flinke til å hjelpe meg. I kveld har Cecile vært her, pia våres. Hun er gullegod for oss alle. Kjøkkenet var strøket da jeg kom hjem.

I dag snakket jeg med psykriateren i Oslo, om at jeg begynner å bli frisk. Han mente at jeg måtte da kunne ha det bra en stund, uten at jeg måtte hive køl på med det samme. Kroppen har fått kraftig juling av cellegiften og stråling. Han visste om en dame som hadde erklært seg sjøl frisk, så dro hun på ferie og knakk sammen. Når du tror du er frisk, da skal du ta deg tid. Vi har et system i landet som skal fungere når du er syk og har du betalt skatt, så har Norge råd til at du venter til du kan ”stå der”.

Jeg vet at det tilbudet jeg har fått på jobben, betyr mobiltelefonen tett til mitt øre hele døgnet. Jeg tåler jo nesten ikke to telefoner på en dag en gang. Så det må jo gå gale.

Det er seint og jeg vil trene i morgen tidlig, hvis jeg har en bra natts søvn, så takk for følget.

God natt, sov trygt og godt,
Betty

4 kommentarer:

Bernt M. Johnsen sa...

Koselig å lese bloggen din fra Dublin ;-)

Betty Boom sa...

Ha det fint der du er!

Vi er her!

Betty

Anonym sa...

Hei Betty og Bernt!!! Vi er også barnløs i helgen nesten. A er borte og de to andre e på hytta, vi drar ut til dem i morra. Glede oss har ikke vært på hytta på 3 uker. Det er sikkert jungel av ugress 10 grader og regn stopper ikke det å vokse. Takk for hyggelig møte i sommer på Montebello. Hils barna. Sommer klem fra oss i nord ES og RS

Betty Boom sa...

Herlig med hilsen fra nord.

Takk

Betty og Bernt