onsdag 23. august 2006

Er jeg hest? Hvor er havren?

Ja, da tar jeg meg den største friheten på jord og skrive noen ord om NOE. Jeg sitter hjemme og synger meg ned, skal synge kl: 08:30 i morgen. Jeg har vært på bandøvelse, kanon! Og har program for i morgen. Så det ruller og går. NRK, KK og Lasse Berre Studoi kl 10:00 i morgen.

Jeg fikk en tilbakemelding på meg sjøl i dag, som eg syntes var helt på tryne. Men selvfølgelig, jeg har jo gått på titusen sånne kurs, som har lært meg at enhver tilbakemelding er av de gode. Uansett liksom, og jeg har lært meg å si: "Fortell meg mere om det!"

Ihvertfall så ble det sagt fra en, at jeg måtte jobbe med gehør og med rytme. "Jaha", svarte jeg hva mener du med det? Mener du at jeg synger surt eller noe?" Hvor personen sa: "Jada, det gjør du". "Hmmmmmmmm", sa jeg,"det må jeg skjekke ut med flere". Jeg hater sure toner og hører det kjapt, ihvertfall er det min egen påstand, og gammel trommeslager er jeg og, så her var det noe som ikke stemte. SÅ jeg har snakket med to musikere som jeg virkelig stoler på, og de sier at meldingen er helt på tryne.

Og det var da bra, for ellers hadde jeg spilt i et band som aldri gav meg tilbakemeldinger om min situasjon, og det mener jeg at jeg har. Men selvsagt jeg hvet da hvem jeg er og jeg har mitt eget utrykk. Hadde personen bare sagt, du holder ikke tonene lenge eller noe i den duren. Men vet du hva, det driter jeg i. Som gammel punker så gir jeg en god faen. Jeg er den jeg er og gjør det jeg gjør, og jeg har folk som liker å jobbe med mine/våre låter.

Men som en av tilbakemelderne sa: Bob Dyland kan heller ikke synge i tilfelle, heller ikke Janis Joplin eller Åge Aleksandersen. "Eller Ole Paus", fortsatte jeg og forstår det hele.

Så til dere som kommer på konserten vår på fredag, gi tilbakemelding om jeg synger surt eller er ute av rytme. Hvis ti stykker sier at jeg er en hest, skal jeg spise min havre.

See I care!
Men som kursledere har lært meg, tilbakemeldinger skal man ta alvorlig. Kan hende det hele sier mer om tilbakemelderen, men det er ikke mitt bord å skue.

Se her, jeg fikk da brukt situasjonen til noe, ikke dårlig bare det!
Jeg blir ikke mindre tilfreds med det!
Det finnes mange som synger vanvittig mye bedre, men det finnes bare en Betty.

God kveld i stuen,
Betty

1 kommentar:

Marianne sa...

Hei Betty!

Lykke til i helgen og syng for full hals (du er definitiv verken sur eller falsk). Får ikke til å være der selv om jeg så gjerne skulle - er borte til den 8. september - snakkes/sees etter det.