onsdag 15. november 2006

Guds Garanti...

...gikk ut ved 40. Alt etter 40 er rein bonus. Og kroppslige småplager blir hverdagslige samtaleemner, i større grad en før. Det er bare å ta det med godt humør, for noe annet virker ikke. Bevegelse i tillegg virker, så er det å finne balansen i det da. Balanse er et nøkkelord. Hva er en uten balanse både psykisk og fysisk? Jeg trente balanse på kneet mitt i går på Leangen fysio, og kjenner at det stabiliseres. Rask progresjon, kalles det. Men så er jeg i dårlig form, og da merkes formsøkningen. Det gir energi. SÅ i dag skal jeg på SATS igjen dere, Stram Opp og til ernæringsbærta og veie meg.

I går var det siste tur på www.tomiatis.no TOMATIS for i år. Vi skal gå en runde på nyåret. Per Kristian syntes at det var synd at vi skulle slutte, for som han sa: "Jeg har ikke hatt angst på lenge". Men når ting hjelper, så er det ikke så mye å dvele ved. Det fine har vært at vi har hatt god utbytte av det begge to, og så har vi fått være i lag to timer hver dag over uker. En investering i vår relasjon. Vi har hatt det fint på Tomatis, for der har vi slappet skikkelig av.

Ute er skyene borte og det hjelper at ikke de henger som et tungt lokk over dagen. Jeg liker skyer og formasjoner, som forandrer seg på nytt og på nytt, men tankene trenger himmelen.

Jeg har hatt arbeidsøkt med gamle tekster. Jeg har satt de inn i permer og brukt langsom tid på det. Tekster vekker minner. Og mange minner er fine å leve med.

Ha en fin dag!

Jeg skal ut og fly,

Betty

3 kommentarer:

=Anja sa...

Ingen kommentar!!!

Betty Boom sa...

Hærlig!

Betty

Betty Boom sa...

EG MENER HÆRLIG AT DU IKKE KOMMENTERER...JEG BRYR MEG IKKE LIKEVEL :-)

KOMMENTARER SUGER

OG NÅ HAR JEG LÆRT MEG Å ROPE HØYT MED STORE BOKSTAVER =)/(¤%&#¤%#" OG BANNE SE HER:=)(&)/&¤/(¤/%&)(?=) DONALD DUck banning

Ytteb