søndag 5. november 2006

Som forventet?


Jeg har vært påverdens beste jente kveld. Jeg har faktisk ikke ledd så mye i hele mitt liv. Det var dritlænt og fantastisk. Jeg har møtt kvinner som er divaer i sine egne liv og da kan du le av hva som helst. Av egne historier, av gonore, av whatever....

Jeg har hatt en fabelaktig dag, og jeg vet egentlig ikke om det er noe å skrive hjem om, men noe må jeg gjøre for å bli edru nok til å legge meg.

Jeg registrerer at det er 1000 lesere på siden min, det er fektive tall, helt uten mening. De forsvinner snart i stormkastet med Kåre Konradi. Jeg har lest masse blogger om temaet, og det er viktig med allmenn oppdragelse. Vi lærer av hverandre. Men det jeg savner er overskrifter om, at det handler om etikk og om egen evne til å håndtere etikken. Bloggere blir som gribber som kaster seg rundt, for å kakke i hverandres poster.

Jeg har den store tro på at hvis du er personlig, står for den du er, agerer den du er i alle former, har du mere å hente ut av ALT du gjør i hele livet. Det er slitsomt å lese blogger fra folk som har en liksom tittel, som skjuler seg bak en anonymitet. Den er ikke verd mye. Jeg får ikke en drit igjen for å lese noe som er skrevet av en skjult person, det gir meg intet.

Men dette er "bare" min mening og jeg har ike bett deg om å lese dette. Du bare gjør det.

Ha en fortreffelig lørdagskveld. Share it with somebode you love, Betty!

1 kommentar:

trine40 sa...

Enig med deg når det gjelder etikk og dømmekraft - registrerer også at det mye hissighet blant bloggere og mye sleivspark i kommentarfeltet. Det er, som du skriver, slitsomt å lese.
Hadde en fortreffelig novemberdag i går - var på kino med sønnen på 11, og lo meg forderva jeg også.
Ha en god dag!