lørdag 22. september 2007

LØRDAGSBRO



---- Kari har fulgt med prosessen til jakken og nå er hun med og lager et skjerf til meg, som kan passe til jakken. Artig dette, en ny ting å følge med. -----



--- Våknet veldig fornøyd med livet i dag, for jeg hadde ikke en eneste plan(før kreften ville det stresset meg voldsomt). Jeg takler bedre "THE NOT KNOWING" situasjon og da ligger dagen som et åpent ark. Puster inn - puster ut, det er det livet dreier seg om, rart at vi gjør det så vanskelig. Jeg dro like godt komfyren fram, vasket skikkelig på kjøkkenet og det er deilig med husoppgaver, når jeg ikke gjør de med stress eller fordi jeg er for jævli trøtt (brukte alltid å rydde når jeg ble sliten). Alt jeg gjør og refererer til er før og etter kreften, ting har dramatisk endret seg til det positive etter ihvertfall. ---

Kjenner at det er godt med en helg med "bare" oss 5, det har vært mye folk rundt oss, og for hvert minutt som går, så lander jeg mer og mer, inn i mitt eget, jeg må hvile meg opp til oktober-røshet, må være nedpå, før jeg kan ta av igjen. Jeg har gått tur med Kari, fast tur-venn, hun lever et annet liv enn meg og blir til inspirasjon, hun opplever så mange andre type folk jeg aldri opplever (og noen av dem er jeg sjeleglad for at jeg ikke blir utfordret på) - som jeg kan putte inn i Betty43. I jobb sammenheng så kan en jo ikke velge bort mennesker som trigger fanden i deg, man må bare holde ut med de. Men som et gammelt indisk ordtak sier: Din værste fiende er din beste lærer. Men jeg er glad det er mange folk jeg kvittet meg med, i lag med kreftcellene. Det gjelder å omgåes mennesker som er sunne for en sjøl. You got ONE life og livet er for kort til å slite med folk som ikke forstår.



---- Per Kristian er kokken i kveld, lager hjemmelagete hamburgere, gleder meg. ---

God lørdag der du er,
hjerte
Betty
sommerfugl

8 kommentarer:

trine40 sa...

Betty - kan det stemme at BBBB skal spille på Stjørdal i oktober?

Betty Boom sa...

Trine: DET STEMMER. 5.oktober, kinoen, kl: 20:30. Velkommen!!!!!!!

Tonita sa...

Høres ut som en god lørdag. Jeg elsker å gjøre ting som synes, - og tror kanskje at nettopp en komfyr-rundvask kunne gjøre seg etter ferien.
Det jeg hadde planlagt å gjøre i løpet av ferien har ikke kommet lengre enn i form av liste på en papirlapp - blir kanskje med det også. Pytt, pytt.

trine40 sa...

Kult - sønnen min spiller revy på samme sted, så da ses vi garantert!
Sjå der, ja:)

Monica sa...

Hei, hei!

Ville berre ønske deg ei fortsatt god helg! :)

Betty Boom sa...

Trine:

Glær mæ!

Monica:

Det samme! Skal sjekke ut bloggen din asap

Betty Boom sa...

tonita:

Vi omgikkes.

Og nå som en liten historie i et kommentarfekt i en blogg :)

Monica sa...

Eg har tagga deg! Kikk i bloggen min. :)