lørdag 6. oktober 2007

A Day For A Queen!


----- sang Mike Scott i dag i Olavshallen. Waterboys. Fantastisk. Guttene mine gav det i gave til meg og jeg fikk høre The Whole Of The Moon. Låtene treffer meg mitt i hjerte, jeg har alltid likt Mikes stemme, tekstene som treffer det såre i meg og Just perfekt i dag. Jeg gikk aleine og her er nemlig hele cluet, jeg har lært utrolig mye i dag, aleineheten, ensomhetsfølelsen er til å leve med. Jeg bærer meg selv med verdighet. Etter tomhet, blir jeg alltid så usigelig trist, og i dag har ikke vært noe unntak. Men i motsetning til før, når jeg ikke visste hvorfor, så er det lettere å være trist når jeg forstår, 20 år hos psykolog har virkelig hjulpet. Jeg har kontroll, selv om jeg er trist. Jeg tåler å være i det, uten å stikke av. Jeg har bevegd meg inn i følelsene og blitt dus med de, jeg trenger ikke løpe mere, jeg tør å være. Jeg får til å funke uten å bli bekreftet utad, jeg tåler meg sjøl og alt eg er fyllt opp av og bærer mine sår og arr som medaljer. Jeg føler meg sterkere etter slike dager. ---------------------

Mike Scott var i godt humør i dag, sidemannen min, satt mitt i mellom masse menn, fortalte at han hadde vært så sur på sist konsert i Oslo. Folk reiste seg og danset foran stolene sine. Mike tok i mot all applausen han fikk, snakket ikke før den stilnet ut, tok og gav og presenterte musikerne tidlig og råstilig, mye å lære. Men mest av alt er jeg blitt berørt og det elsker eg.

Vi har pakket. Jeg og gutta på tur i morgen. 2 fly skal vi med. Siden jeg er aleine voksen på turen, så håper jeg å finne tak i en pc, så jeg kan blogge og ha kontakt med Betty42, hvis ikke så skal jeg fint leve med de samtalene jeg får med guttene, det er mye finurlig de tenker på, som renner ut når jeg er aleine med de og tilstede.---- MEDICINE BOW ----------

Tror jeg er klar for å lage gode tekster til musikk snart. hvis du ble nyskjerrig, så har du The Whole Of The Moon her:


God kveld,

Betty
bette
Fikk brystkreftdiagnose 1983, døde 6. OKTOBER 1989.

9 kommentarer:

Lasse sa...

I saw the crescent.

Men likevel elsker jeg Mike Scott.

Betty Boom sa...

Lasse:

En dag ser du det hele :)

Anonym sa...

God tur på høstferie. Vi er pakket og klar til østens mystikk 1 mnd.3barn + gubben.Er heldig og skal se lykkebildene sammen med Lisbet min søster før vi reiser.


REIDUN

trine40 sa...

Ang det å bli berørt - konserten din ble en sterk opplevelse, jeg hadde gråteklump i halsen opptil flere ganger, også når jeg skriver dette...er en skikkelig softis, men skammer meg ikke over det.

Det å tåle sitt eget selskap er en kunst, og det er noe jeg setter stor pris på. Ser at enkelte må ha folk rundt seg til alle tider. Greit å ikke være avhengig av det.

Tonita sa...

God tur med gutta, - snakkes forhåpentligvis når du er tilbake. Drar selv på torsdag.
Ha noen herlig høstdager!!!!

Anonym sa...

God tur! Hvor skal dere/er dere?

Betty Boom sa...

Varm høsthilsen til dokker alle, Reidun, Trine, Tonita og Selvisk.

TM sa...

Jeg så Waterboys på Buktafestivalen i Tromsø i sommer, absolutt en av de bedre konsertene!

Mike Scott skriver om konsertene sine på sin Myspace side. Hadde ikke kommet noe om denne enda, men kanskje det kommer etterhvert? :-)

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=71722921

Betty Boom sa...

Travelling mom:

Takk for tipset!!!!

Jeg skal følge med der.

Betty