onsdag 31. oktober 2007

Knask eller Knep!--------------- En ny tradisjon er definitivt kommet for å bli. Hjelper ikke hva jeg synes om det. Nytter ikke å ha en mening som er mot det, gjør bare det hele surere. Ungene vil ha det, det er deres rike, våres godterier. Vi bytter snop med andre hus og de får seg et kikk med økt blodsukker, på en onsdag og gråter seg i søvn kl 22:00. Men det er vel ikke værre det (en gang i året) enn at vi tar oss et glass onsdagsvin, som medisin, for å dempe på stresset. ------------------------------------- De tar seg godt ut. Skaper litt liv og røre, river oss ut av det vante, setter en spiss på humøret. ------------------------------------------ Jeg er overrasket over min egen interesse for hamsteret. Jeg har kjøpt karbonadedeig, kylling, solsikkefrø, alt som står på nettet, at det liker. Jeg googlet HAMSTER og fant ut av det. Jeg ropte på Otto, og han kom ut av huset så jeg fikk tatt dette bilde. Han romstrerer litt om dagen, men mest om natten, og jeg har sittet og sett på dyret en sein nattetime, for å få med meg hans energi og driv. --------

November, med sin stykre, står for døren. I dag lå all søpla vår dratt utover plenen, kråker på ferde. Jeg har vært i to møter og måtte hjem og steinsove, skuffet over at jeg ikke greier å være mere i støtet, men tror muligens at jeg er inderlig tilstede i det jeg gjør. Det var et løft at jeg traff Elin, sangpedagogen, som løftet min innsats i Før Hanen Galer (ny låt) til noe mere enn jeg greide å prestere kvelden før. En tur innom Tattooworld og fortalte om programmet som de er en del av.

Det er vær til å oppleve for tiden, håper det holder seg til fredag, jeg skal bade i sjøen med min gamle isbadergjeng. Det er spennende med bølger og sludd når man skal utfordre kroppen i havet. Lover bilder!

Vet ikke hvordan andre har det, for det sies det lite om, men for meg er det travelt. Jævli travelt og lite glamorøst. Rydder, ordner, legger til rette, vasker hamsterbur og hjelper til med lekser, setter grenser, trøster, inn og ut av oppvaskemaskin, brøler/angrer, sier unnskyld, tar meg sammen og ler, lytter og ser til alt de vil vise meg: Youtube er barnas store verden, der finner de alt, til og med sitt eget. Ruben har laget bloggside også. Helt aleine. Tredjebarn gjør allting sjøl. Han er veldig stolt og jeg er veldig imponert. Særlig over at han greier å skrive såpass personlig. Han kaller siden sin Ruben10, ennå han bare er 9, men synes at et tall med to sifre gjorde større sus der ute i verden. Så til bloggebyen, ta i mot en nykomling, Ruben Marius.

God kveld,

Betty

14 kommentarer:

Elisabeth sa...

Koselig at du får gutta inn i bloggverden :)

Når det gjelder Halloween-tradisjon, og diverse andre "gå på døren"-tradisjoner, så er jeg ikke så glad i dem... :/

Betty Boom sa...

Elisabeth:

Det hjelper ikke .."å ikke være glad i", det er bare sånn det er, og vi kan ikke stå der som sure merrer heller. Take it or leave it.

Betty

Elisabeth sa...

Ja, du har jo rett i det. Man må bare akseptere det. Men på slike dager, vil jeg helst låse døren og late som jeg ikke er hjemme. Men i dag var jeg "heldigvis" ikke hjemme, men det var derimot samboeren min, så det var han som måtte åpne døren her :)

Betty Boom sa...

Elisabeth:

Lettere å møte verden med et åpent sinn. Slipp de inn og se hva som skjer :)

=Anja sa...

Halloween suck`s-
Puster lettet ut når det er over

Men det meste av det vi voksne bedriver er hakket verre

Betty Boom sa...

Anja:

For 200 år siden syntes folk at julegaver var noe stort tull som kom fra utlandet.

Midt på 1800-tallet kom juletrærne som skikk til landet, voksne folk syntes det var noe stort tull.

Julebukk skikken forsvant og vi syntes det er trist at skikker forsvinner.

Skikker kommer, skikker går, sånn har det alltid vært.

Slutt å syt!!!!

Elisabeth sa...

Betty: Ja, sant det. Jeg er litt for lite flink til det noen ganger, trenger noen slike påminnelser da :)

Betty Boom sa...

Elisabeth:

Jeg mener bare at verden går videre og er i forandring, og det er ikke vits i å bruke energi på å irritere seg.

Elisabeth sa...

Betty: Nei, da blir man bare syk og lei og enda mer irritert! Neida, jeg er veldig flink til å være positiv, men noen ting liker jeg bare ikke, uansett hvor mye jeg prøver :)

Betty Boom sa...

Elisabeth:

Okei :)

=Anja sa...

Hallowen Suck`s !

Betty Boom sa...

Anja:

Det endrer ingenting!

=Anja sa...

Love from yonder, Betty!
Klæmmert:o)
Slutt

Betty Boom sa...

Love fra Moholts Perle, Anja!