tirsdag 20. november 2007

FULL POWER!-------------- På tide med litt egenreklame for konsert på fredag. Velkommen. Fri inngang! Vi starter kl. 21: 00 sharp! ------------------------------------- På Filter møter du Ann Lill! --------------------------- Broder! -------------------------------- Thomas! ------------------------

... Egil og meg. Ikke de beste bildene, men de er blodferske!

Vi har mange nye låter å presentere, men siden vi ikke er noe kjente, så er jo egentlig alt nytt for folket, men vi gleder oss extra mye pga nytt liv i oss.

God kveld,

Betty

8 kommentarer:

Anonym sa...

Synd det er så langt til Trondheim
men kommer på konsert hvis dere kommer til Oslo :-)

Ha en fin dag :-)

Eva

Betty Boom sa...

Eva: Kanskje du kan ordne til en foredragsdag med noen kalenderpiker, så tar vi med minibbbb. Vi begynner å bli drilla på det!

Anonym sa...

Ja det hadde jo vært fint å fått til men her nede i Østfold har ikke kreftforeningen kontor å ikke mye som skjer desverre.
Har bestilt meg 25 kalendere som jeg skal gå rundt å prøve å få solgt for det er bare et apotek som selger de å det er for dårlig.

Eva

Anonym sa...

Er blakk og kan ikke, hadde jeg hatt penger så hadde jeg kommet.

Betty Boom sa...

Eva:

Det kan virke som om kreftforeningen vil gjemme kalenderen bort, ihvertfall er det gått mange kjøpere tapt med at den ikke er lett tilgjengelig. Til og med kreftforeningen sin netthovedside har tatt bort "kjøp kalenderen" fra første siden. Ja, ja.

Sexy: River i en øl jeg. Inngangen er gratis.

Tonita sa...

Apoteket på Blindern hadde kalenderen bra plassert, - og jeg var glad for å se den, og kjøpte den.
Men - i tiden siden lanseringen har jeg faktisk ikke sett den noe sted ellers.
Skal holde øynene åpne.
Det er jo fint at apotekene selger, - men det burde være mange andre steder også, - virkelig!
Kommer nok ikke til Trondheim til fredagen dessverre. Skal i et "blitt frisk selskap" i Oslo på torsdag, - og det er jo ganske herlig det også da.
Det er til en puppevennine, som også er fan av deg Betty!
Blir bra vettu!!

Anonym sa...

Ja synes det er dårlig oppfølging.På apoteket i Sarpsborg stod kalenderen gjemt bort i et hjørne. Å et utsalgssted i hver by er jo bare for dårlig.
Jeg har solgt 10 i dag. Skal på golffest fredag med 40 damer så håper jeg får solgt en del der.
synes den kunne få stå på netthovedsiden frem til jul ihvertfall.

Eva

Betty Boom sa...

Tonita: Det er trist og helt krisestemning. Den skulle vært over alt. Fikk en melding fra Molde: Alle snakker om programmet. Alle vet om kalenderen, men ingen vet hvor den er å få tak i, en opplagt tragedie, kreftforeningen har ikke ha skjønt sin besøkelsestid, rett og slett. "Blitt Frisk" selskap skulle vært mere utbrett - du får hilse :)

Eva: Ja, du kan så si, hvis jeg skulle kjøpt, ville jeg spurt i en bokhandler først. Og når det bare er Vitus apotekene, så tror jeg mange gir opp jakten på kalenderen gitt. Kunne plinget i kassen til kreftforeningen, men jeg tror ikke de vil tjene penger jeg da. Lykke til med golfsalget, Eva.

Kommer reklame for kalenderen i Hjemmet, uke 49, det har jeg ordnet.

Eva: