tirsdag 13. november 2007

Endring

Jeg er bare så enig medMaria Mytterist i at det finnes mye kjedelige og pjattete blogger for tiden. Tanken er vel at en post skal ha litt nerve i seg, og ikke bare slenges ut. Jeg liker at bloggposter henvender seg til meg, med noe jeg kan bli klokere av å lese, eller noe personlig som bærer og løfter for den som skriver og for flere, et klart budskap.

Så sånn sett så blir "speileggbilde" posten bare pjatt som egentlig ikke hører med, men den står der som et eksempel på posting av totalt uinterresante poster. Saken er ikke at jeg ikke vil dele, jeg tror jeg er begeistret med gaven av å alltid ha lyst til det, men nå er jeg i endring, som gjør at jeg må bruke tid på å tenke hva jeg skal gjøre fremover.

Jeg er i gang med trening annen hver dag nå, og går turer de dagene jeg ikke trener. Nå kommer jeg rett og slett i form og det er en fantastisk erobring. Blir hektet på at det virker, at kroppen reiser seg, strammer seg til og bevegelsene er hurtigere, løper opp trapper som ingenting, og det med 20 kilo pluss tilogmed. Tåler at det svir, at det må til, for å få endring.

Jeg venter på operasjon, men har forlengst gått forbi den i tankene, holder litt igjen for å ikke kaste meg ut i første og beste prosjekt, altså: jeg er i "the not knowing". Men det er forbannet sikkert at jeg er frisk og kvikner til og da blir Moholts Perle snart oppbrukt. Jeg har faktisk vært i mitt eget selskap siden Mai 2005, ikke kjedet meg en dag, men nå er det snart duket for andre ting. Jeg føler rett og slett meg funkjsonell og ubrukt, og det er vel en bra ting.

Som jeg sa i dokumentaren, jeg skal jobbe i 25 år til, skal bare finne ut av med hva og hvordan. Mangler ikke ideer på det, men må vente med å beslutte meg til jeg er enig med meg sjøl.

God onsdag,

Betty

11 kommentarer:

=Anja sa...

Roll your` own-

Mye hjernedød blogging, ja
ti i stil og null i innhold
Men blogging over tid gir tydeligvis slitasje -
Men det fins nå positive unntak, da:o)
God Natt Loooser:0)
Slutt

=Anja sa...

Good morning Betty
Slenger med dette ut en skikkelig brannfakkel :

Jeg har fri i dag- skal vi treffes i byen- på kafe eller noe?

Go`klæm
Slutt

merete sa...

Jeg er enig at detkan finnes mange "tomme" bloggposter derute.
Men er de det da, hvis vi vet at den som legger dem ut, har gjort seg op tanker om dem? At de vil at det skal vøære "to speilegg" i de fleste postene?
Helt ærlig herfra: Jeg har funnet noen blogger som sier meg mer med "to speilegg" enn side opp og side ned med ord...

Jeg er nok opptatt at en blanding, en blogg der noen innlegg engasjerer og noen bare er med for å gi uttrykk av livets små øyeblikk. Blandingen gir meg hvile og engasjerer i rette doser.
Som din :-)

God onsdag herfra også :-)

merete sa...

Uffda, - tastaturet og jeg er ikke venner i dag, så beklager alle skrivefeilen i forrige post!!!

Anonym sa...

Det finnes alltid unntak :)

Anonym sa...

Hello. Er ikke helt enig med deg her - i den store bloggeverden må det være plass til "pjatteblogger" også. Noen (bl.annet jeg) synes det er greit å bare se et bilde innimellom, eller lese "svada". Det er mangfoldet som er så fint, synes jeg - at vi fritt kan skrive om det vi vil, pjatt eller seriøst. Vi har jo et valg om vi vil lese bloggen eller ei. Fin dag til deg:)

TM sa...

Jeg liker ganske godt å lese "hverdags pjatt" jeg. Synes mange bloggere er veldig overambisiøse og tar seg selv litt vel alvorlig til tider. Liker å la meg inspirere av andre mennesker, slik at kanskje mitt eget liv får litt mer innhold. Da spiller det ingen rolle om det er skrevet med "sylskarp penn" eller ei.

Jeg er vel i bunn og grunn en liten kikker.. ;-)

Du må forresten ikke finne på å slutte bloggingen. Skal se du får ny giv når du kommer i gang med et nytt prosjekt! :-)

Anonym sa...

Det må være plass til alle blogger. På samme måte som det er plass for alle mennesker i verden.
Alle har sitt ståsted!
Det finnes ett hav av blogger, med dertil varierende temaer og interesser.
Vi må respektere forskjellene.
Siden kan man jo bruke eliminasjonsmetoden.
Hoppe over de man ikke er interessert i og som ikke tiltaler en. Ingen bør uansett sette seg opp på sin "høye hest" og føle seg bedre enn andre!
Det eneste jeg irriterer meg over er "kopiering" og skrivefeil.
Men, lever egentlig fint med det.
Velger å kommentere som anonym.
Vil ikke ha "karakter" på min blogg.... ;o)

Lilly Craft sa...

Ja, jeg pjatter innimellom. Og jeg liker det! Det er godt å få kastet ut tankene sine innimellom. Og har man ingen tanker, er det fortsatt deilig å få respons på et pjatteinnlegg når en kommer sliten hjem etter 12 timer på hjul og alle sover søtt.

Har forresten jobbet litt med betty Big Boom Band-gruppa vår på Facebook og invitert en drøss med folk. Vi har fått 22 flere medlemmer i løpet av dagen :o)

Invitasjon til Kafè filterjobben er sendt ut til alle kontaktene mine, og det er flere som har svart ja, takk. Det er både gamle og nye rockere.

:o)

Tonita sa...

Noen liker mora, andre dattera - slik er det alltid.
Ikke liker vi de samme bøkene alle sammen, og da ville det være merkelig om alle følte likt mht blogger også.

Pjatt i posjoner, filosofi i porsjoner, - og gjerne masse humor for å løfte meg.

Det som gir et løft i dagens Betty-blogg er beretningen om hvor bra det går med treningen, og at du har kommet i så bra form. Det er fint foran operasjonen det! Intet bedre rett og slett.

Ha en forsatt fin treningsuke.

PS - det ble speilegg på meg i går da, - ble så sulten av å se på et fint bilde

Anonym sa...

Jeg tror mange av de gamle bloggetraverne er litt lei blogging. Jeg kjenner det ved meg selv.

Skikkelig uinspirert for tiden.