tirsdag 27. november 2007

Husmorhjørnet---------- Jeg har sydd en vaskeklut på symaskinen i dag, hadde bare svart tråd, så da ble det sånn. Sydde hempe på, ennå vi aldri henger vaskekluter opp. Fikk et sykikk. Fant et slitent håndkle og klippet opp. Vet at de kan kjøpes for kr 3,50, men jeg liker å bruke av det vi har, er gammeldags sånn. --------------------- Fortsatte å sy på dette, snedig kveld. -----------------


Det er husmoren i meg som har dukket opp. Jeg har strøket juleduker og pynter med de allerede. Ting har endret seg, jeg følger litt handelstanden og pynter i oppstarten av julen. På lørdag slår vi på "pornolysene" på huset våres, en lang gloret amerikansk lysrekke, som sender ut varme. Julegaver har jeg ikke begynt på, ennå jeg skulle sendt til både Brasil og USA, ja, ja. Liker best å kjøpe når ånden og lysten er der.

God kveld,

Betty

10 kommentarer:

trine40 sa...

Noen ganger er det bare så herrlig å kaste seg ut i håndarbeidsdilla og kjenne seg deilig gammeldags.

I perioder er jeg hekle-strikke-brodere-dame, men jeg har ikke førerkort for symaskin. Imponert over de som får det til.

Jah til helga skal utelysene opp og tennes, så klart. Fint når det er mørkt, syns jeg.

Tror jeg skal blogge litt husmorprat i løpet av dagen.

ha det fint!

S10ne sa...

Så flink og kreativ du er da!! Husmor med STOR H! Har en Tilda-engel liggende som jeg hadde planer om å prøve meg på jeg, men det såg litt vanskelig ut så den er på vent foreløpig :)

Julegavene er jeg heldigvis nesten ferdig med - hater å springe rundt i siste liten.....

Ha en fin fin dag Betty :o)

Tonita sa...

Skulle akkurat ta med noe ned til symaskinen som har stått fast framme på et bord i kjellerstuen nå gitt! Bruke den siste litt-syke-dagen til litt hyggelige husmorsysler.
Kanskje det skal bli en vaskeklut eller to også? Liker veldig godt en sesjon ved symaskinen.
Og gjenbruk, - absolutt. Om ikke av meg, så av Fretex.

Her snør det - blir vakkert.
Ha en kjempefin dag Betty.

Betty Boom sa...

Trine: Å, er du i gang igjen, da skal jeg skynt meg og se.

Stine:Det ble en fin dag av det! Kjøpt en gave.

Tonita: Back in business du da. Lykke til!

frikke sa...

Ja til gjenbruk og ja til å være litt gammeldags! Selv om nye vaskekluter koster kun 3,50, så er verdien av det du gjør mye større. Altså, kanskje ikke kluten i seg selv, men den tanken om å ta vare på, og å sette pris på det en har.

Nå kom jeg også på at jeg ønsker meg symaskin til jul :)

God natt!

Betty Boom sa...

Frikke: Jeg liker bedre de hjemmelagede vaskeklutene, for de har litt sjel, lissom. Har du noen som kan gi deg symaskin?

frikke sa...

Helt enig! Sjel - og ikke minst har du en liten historie bak noe hjemmelaget. Min mor strikker forøvrig strikkekluter i ett sett, så hjemme hos mine foreldre (og også hos meg) ser det ut som om vi er veeeldig glad i fargerike og sjelfulle vaskekluter :)

Når det gjelder symaskin, så tror jeg kanskje et lite spleiselag inkl. kjæresten min og familie kunne gjort susen. Men helt ærlig, så tror jeg dette lar vente på seg - inntil videre.

Betty Boom sa...

frikke: det er jo litt sånn at det vi trenger og ønsker oss koster en del, ellers så har vi jo "alt", jeg trenger ihvertfall ikke "nips", da vil jeg heller ha rødvin :)

frikke sa...

Du har så rett så rett - heller rødvin enn nips :)

Betty Boom sa...

frikke: skål :) endelig fredag i morgen...