fredag 18. juli 2008

DUISBURG

Duisburg. Aldri lagt merke til byen paa kartet, men her er vi altsaa. Kom oss fra London, endeligen, og til Amsterdam. Der har vi vaert et doegn. Vist guttene Red Light District og vi hadde noen kjempe fine spoerre timer etterpaa. Saa er jeg altsaa ikke barneverspedagog forgjeves.

Vi er paa tur hjemover, orker ikke vaske klaer mere paa turen, saa naa blir vi skitten, men det funker fint det. Gleder meg til rutinelivet igjen, og alle endringene jeg skal gjoere naar jeg kommer hjem. Totalrenovering pga noe denne turen har laert meg, tar det siden.

I dag har jeg tenkt en del paa at jeg er flink til aa by paa meg sjöl. Jeg har skrevet paa blogg hele ferien, saa alle som vil ha en kontakt med meg, har egentlig en mulighet igjennom Betty42, for her er jeg hver mulige dag. Det finnes folk jeg kjenner, som ikke forholder seg til bloggen min i det hele tatt. Det synes jeg er rart, siden det er saa stor del av meg. Noen har bestemt seg for at dette blogggreiene mine er et saert trekk jeg har. Men en ting er sikkert hadde noen jeg kjente skrevet en blogg om en slik reise som dette her, skulle jeg virkelig ha satt pris paa muligheten for aa bli med paa turen. Takk til dere som tar dere tid til aa kommentere her, moro aa ha med paa turen.

Da faar vi se, fra hvor det blogges igjen.

Lev vel,

Bettz

8 kommentarer:

Anonym sa...

Har nett komt hjem fra nettfri ferie og lest alle beretningene fra turen dokkers. Synes det er dritkult at dere gjør en slik reise sammen med guttene - det står det stor beundring for. De fleste ville ikke turt å gjøre det, men dokker gjør det :-)

Gleder meg til å høre mer over en kopp kaffe når anledningen byr seg!!

Klæm Marianne :-)

merete sa...

Det har vært megastort å følge deg/ dere på turen, så takk!
Opplever at øygeblikks-skrivingen din underveis vil bli viktige minnebrikker videre den veien du går?
Og at de har hatt mye å si til oss som leser og som forstår godt at bloggerdelen er en stor del av oss selv.
Fortsatt god tur hjemover!

Anonym sa...

Hver dag har jeg fulgt deg og familiens ferd gjennom Europa. Og det har ihvertfall gledet meg stort....ingen dag uten en tur innom bloggen. Moro å se og lese hvordan dere har og har hatt det i disse ukene. Å ta med mann og barn på en såpass utfordrende tur står det respekt av. Er ikke noe flink til å kommentere men skal vite at en dag uten Betty42, mangler noe !! Og så får du være velkommen hjem igjen og måtte den siste biten også gå smertefritt. God helg.

Klem Lisbet

Anonym sa...

:D Det har skjedd mye på de ukene dere har vært borte, ja. For det meste har det vært bra ting. Jeg er stadig i forvandling, og den er bare til det positive. Det er deilig å leve fremover og ikke bakover!

Jeg har ikke tenkt på muskk èn dag, bortsett ifra at jeg har sittet å hørt på Leke Hus og Mama etter at mixen ble ferdig i Danmark. Det låter stjerneklart! :o)

Gleder meg til neste etappe med BBBB på Toten. Det blir godt å vite at dere er hjemme i Trondheim snart. Selv om jeg ikke løper ned dørene dine, så er det noe med at jeg vet at du er der :o)

Velkommen hjem! Og hils til gutta!

Love you!

Anonym sa...

Ja, er de'kke rart, Betty, at folk ikke leser??? Jeg er så nysgjerrig også, jeg, - at når jeg kjenner noen som har blogg så leser jeg også av ren og skjær nysgjerrighet: Hva er hun opptatt av? Hva tenker hun på? Hva mener hun?

Men sånn er jeg.

Velkommen hjem igjen!

Sølvis blog sa...

Tusen takk Betty - for at også jeg fikk være med dere på turen. Dette må ha vært en tur av typen minne for livet for de fleste av dere. Kom hjem i går, måtte sette meg ned å lese blogger med en gang, og du står temmelig høyt oppe på lista over de jeg åpner først.

Monica sa...

Har "vore med" heile vegen eg, og det har vore spennande. Takk for turen så langt! :)

Betty Boom sa...

Marianne, Mreteveian, Lisbet, LillY, Livetleker, Sölvi og Monica:

Deilig å vokne opp i Stockholm til alle disse fantastiske ordene. Må ta en samlet hilsen til dere her, for har et overlapp på en time til nytt tog.

Önsker dere en fantastisk dag, og gleder meg til reisen videre med dere :)

Betty