mandag 28. juli 2008

Hallo i Varmen!

Kanskje det føles veldig fint og kaldt å bare sitte helt i ro og blogge en stund, det er hæslig varmt. Folk sier at man ikke skal si det, men jeg gjør det: Det er for jævli varmt, altså. Jeg tok en kald øl her i sted, selv på en mandag og det føltes avkjølende for innsiden, og jeg giret ned noen hakk. Fine greier.

Holdt på å gå i baret i går. Jeg får inn lesere fra andre bloggere til Betty42, som har lest om bloggere i Adressa og det er jo sjarmerende at det snakkes på internett, og baksnakket er ihvertfall synligere her enn IN REAL LIFE, men det er bare å rote seg bort, å blande seg inn i det. Helt feil energibruk. Så puuuuh, det får bli med dette lille avsnittet, skal ikke inn i en ny "greie" med folk som er tøff bak tastaturet.

Jeg er glad for at sommeren snart er over. Hadde en toppers interrailtur. Bernt har laget et fotokart, som viser flere bilder fra hvert sted: SEES HER . Men hverdagen er veldig velkommen. Denne sommeren føler jeg at jeg har fått et spyd igjennom meg, kom i en sånn fart at jeg rakk ikke å komme meg unna en gang. Boltret meg fast i bakken, og der har jeg lagt fast, sittet fast, til en kom og hjalp meg med å trekke spydet ut. Let Go- Greien. Jævli vondt, men tiden leger alle sår og jeg har lært en hel masse.

I dag har gutta mine og jeg vært på Hegstadmoen med nok et fullt billass, det er virkelig en bra greie å gjøre seg av med skrap, og ting jeg ikke trenger. Skal ikke prakke det på noen, for halvparten av det jeg har, har jeg tatt i mot av høflighet eller grenseløshet (jeg vet ikke helt), men gæli ble det iallefall. FOlk må velge sjøl og ikke bare ta i mot ting med åpne armer, bare fordi det er gratis, det blir det mye trash av. Og skal en ha et forhold til ting, så kan en ikke eie formye, da forsvinner de bra tingene mellom alt det andre.

Bernt er nordafor og klatrer på isbre. Fint for han.

Håper dere gjør noe som er bra for dere!

God kveld,

Betty

5 kommentarer:

Tonita sa...

Hei i varmen Betty! Velkommen hjem. Jeg har ikke fulgt med på hele turen - bar litt til og fra.
Her er det også varmt, - men ikke verre enn at det nå nærmere halv ti på kvelden er helt himmelsk å sitte ute og se på det vakre kveldslyset, kjenne kveldsbrisen - og drikke hvitvin. Det er min greie.

Flott at du har fått ut det du ikke vil ha. Det er bra. Jeg har hatt en runde i våres, - håper på en runde neste vår - om da ikke Gubbe blir arbeidsløs innen den tid og vi kan starte et nyttig ryddeprosjekt.

Til tross for stekende sol gjorde jeg en fysisk innsats for heimen i helgen (Gubbe satt klistret til maskinen og jobbet) - og skrapte og beiset vinduskarmer. Godt for huset, godt for sjela, - men beinet blåste seg opp som en ballong. Hvorfor blir jeg forbauset hver gang!??

Men - litt innsats, - så ordner det seg.

Alt godt til deg og dine - i varme eller ikke.

Anonym sa...

Hei. Ille varmt her også. Må komme meg ut til sjøen i morra igjen. I dag har jeg jobba. Har begynt som personlig assistent to dager i uka.
Ellers har jeg vært på golfbanen nå i kveld å nå sitter jeg å koser meg med et glass hvitvin.
Så jeg gjør absolutt noe som er bra for meg :-)

Å så leser jeg bloggen din å det er også bra for meg :-)

Ha en fortsatt god varm uke.

Klem Eva:)

Sexy Sadie sa...

Grunnet manglende evne til å få brune legger er jeg ingen soltilbeder.

Anonym sa...

Vi måler 48 grader i sola på verandaen vår hver eneste dag nå! Det er for vamt til å stå ute å male med staffeliet. Maskeringstapen som holder arkene oppe smelter så bildene suser ned til naboen!

Jeg har aldri helt forstått det opplegget med å male varmen i skyggen forresten. Det er da vel for faen meg ikke i skyggen vi er!? Eller hva?

Når jeg sier det er nesten 50 grader på verandaen min, så sier de: Pøh! Det er det vel ikke? I SOLA ja! Ja? Men jeg har da farsken meg ikke så mye som en eneste bitteliten skygge der ute! kal jeg gå ned å måle i garasjen da kanskje? Når jeg vil vite hvor vamrt det er der jeg èr?

Betty Boom sa...

Tonita, Ilder, og LillY: Takk som deler med meg. Lager felles hilsen, siden jeg er travel med turgåing i nordnorge, fantastiske landet våres!