mandag 14. juli 2008

Paris - London

I gaar var vi i Venezia, i dag har vi traalet Paris, Nattverd i Notre Dame, Mona Lisa og Eiffeltaarnet, naa sitter vi i London og har ingen steder aa bo. Spent paa dette her. Storbyklemmen er over oss, folk er ikke saa vennlig heller. Det er faen meg fullt over alt, og ingen plasser i Herberget. Luften gikk litt ut av ballongen min, men det ordner seg sikkert. Den som lever faar se. Naa angrer jeg virkelig paa at jeg ikke har hatt kontakt med Karen i det siste, som bor her og som sang musikal i Chess. Umulig aa finne henne uten adresse og telefon.

Vi blogges,

Betty

5 kommentarer:

Skribenten sa...

Hvis dere har internett, gå på Norwegian.no De annonserer for hoteller blant annet. Er det noen jeg kan bistå meg herfra Norge, så si i fra. Jeg er oppe enda.

Skippern sa...

håper jakta på en seng gikk bra, jeg står uansett foran en LAAAAAAAAANG reise hjem, er framme på Torsdag. Det greie med interrail er at skulle det bli HELT krise, så går det nå altids et natttog

TM sa...

Jøss, dere får virkelig dekket mye av Europa på denne turen! Kjenner det rykke litt i reisefoten nå... ;-)

Runa sa...

Det har vært spennende å følge deg på reisen!Håper dere fikk tak over hodet!God tur videre!

Betty Boom sa...

Froeken fryd (en ny favoritt): aaaa, det var veldig snilt av deg, saa ikke dette foer naa, men som du ser, det ordnet seg:)

Skippern: Joa, men bare det aa finne natttogene her, Tatcher har splittet opp byen saa det holder. God hjemreise til deg :)

TM: Ja, vi er driftige. Gleder meg litt til aa komme hjem til min egen seng naa :) Du faar planlegge tur, saa vi kan foelge med deg.

Runa: Takk som foelger oss. Fint aa vite og fint at du deler det.