fredag 5. mai 2006

Fredagsverdien

Det finnes ikke noe vakrere enn familien min. Det finnes ikke noe bedre enn fredager. Livet er hva du gjør det til og jeg synes fredager er alt jeg kan drømme om en hel uke. Når vi er samlet alle 7 er det beste av alt. Da er alt fullkomment og familien føler seg hel. Guttene elsker nærvær med sine storebrødre, det gir dem bekreftelser på en stor og mektig verden. Når Aun og Stein er her, får de svar på at: "Alt er overkommelig og alt er mulig".




Det er en mektig varm dag i Trondhjæm

Aun og Stein. Jeg møtte de første gangen da de var 9 og 11 år. De ser akkurat make ut i dag. De har de samme rollene og er de samme typene, eneste forskjellen er at jeg er sinnsykt mye mere glad i de nå enn da.


Stein og Betty kuler`n i sola. Vi sitter på et IKEA underlag som var en av de 21 tingene jeg kjøpte i går. Livet er rikt og våren er vakker. Jeg tror faltisk at vi hoppet over våren dette året og gikk rett på sommeren. Men folkens, det er lovet sludd og vind på 17.mai.



... i mens arbeider Aun og Bernt på terassen. Kajakk er heftig og gir utfordringer både til lands og til vanns...

Bernt i kajakk. Sesongen er i gang.
Kanskje øyeblikket bare er et frimerke som sakte men sikkert stiger i verdi (Lars S. Christensen). God fredagskveld! Gi fredagen det beste av deg sjøl, Betty

Ingen kommentarer: