søndag 7. mai 2006

Søndagsåpent


John Arvid åpnet badesesongen i dag, 07.05.06.


Turdagen våres og ære være det. Jeg tror ungene hadde blitt totalt uspiselig hvis de skulle få velge helgene fritt sjøl. Det hadde blitt mye Game Cube og Game Boy det. I dag bestemte Per Kristian at turen skulle gå til Tømmerholtdammen. Der badet de. Svømte opp til flere tak. Jeg ble litt missunnelig, fordi jeg har vært helårsbader ½ livet mitt. Men når lymfene er operert bort, er det ikke anbefalt det kalde vannet. Jeg skal kjøpe meg en tørrdrakt og bade mer enn noen sinne.

Vi dro dit med en nabofamilie. Etter 2 timer hadde jeg skikkelig vondt i magen. Da greier jeg ikke mer sosialt. Jeg ble helt utslitt. Mediterte og det ordnet litt. Torild var bortom her og inviterte oss på kaffe og kaker, de hadde konfirmant i helgen. Jeg gikk dit med Bernt, men var der bare i 10 minutter. Da kom det vonde i magen tilbake for fullt. Det er rart at det er spesielt i sosiale settinger det blir slik.

Per Kristian sitt rom er nå finsortert og ordentlig vasket. Nye gardiner og ny seng. Jeg er skikkelig fornøyd med innsatsen vår i helgen. Jeg har sendt en mail til alle samarbeidspartnere til Mind the Gap (jobben min) og orientert om helsen min. Jeg har nå gått et år på sykemelding og når jeg kommer tilbake kan jeg ikke være prosjektleder (avhenger selvføgelig hvor lenge jeg blir borte da). Prosjektleder jobben er knalltøff og jeg har ikke sjanse ennå. Min fremtid i MTG avhenger av min sjefs avgjørelser for prosjektet, som visstnok skal skje en av dagene. Spennende. Jeg skrev brevet på Engelsk og fikk hyggelige mail tilbake fra London og fra medlemmer i Styrings/referansegruppen.

Nå skal jeg inn i en sosial uke og det faste treningsopplegget, samt to dugnadsdager. Så her gjelder det å skaffe seg søvn og hvile. 8276 steps i dag. Ha en god start på en ny mai uke.

Betty

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Liten hilsen fra en lysvåken søvnløs Ingunn, med radioen på klokka er halvtre, og jeg gav opp og tok med dyna på sofan og med laptopen i fanget. Men rolig er jeg og har det relativt bra (sutrer litt for hånda da - ikke bry deg om det). I morgen skal jeg til siste samtale med den kloke mannen jeg har gått til i to år. Blir rart - og han har ingen å henvise til. Hmm.
Den sjøen dere badet i hadde jeg ikke hørt om - sprekt uansett! (Ja det meste du har bedrevet i helga). Jeg og Mari har sett Charlie og sjokoladefabrikken på dvd i kveld. Jeg har gått ca 4 km med Nikki i høyre hånd - Granåsen og tilbake, det er da noe - solbrent ble jeg og. Så har jeg hørt Lina i eksamensforberedelser. Det er nok den der siste timen i morra som surrer rundt - han har lovt å lese utdrag fra blogen min, men vet ikke om han gjør det. Har fått det på prent, han har ikke pc sjø! Alt gjøres med sirlig håndskrift.
Vel, unner deg en god natts søvn, så håper du leser dette i morra en gang. Og håper det går bedre med magen din.
Ingunn

Betty Boom sa...

Jeg gleder meg til fredag

Betty