søndag 14. mai 2006

SØNDAG

Hva er en god søndag for deg?

Dette spørsmålet stiller de alltid i Ukeadressa til ukens utvalgte. Det er utrolig hvor forskjellig vi kan like våre søndager. Jeg har to forskjellige typer fullkomne søndager. Avhengig om vi er 5 eller 2 personer hjemme. Når hele gjengen er her, er det fint å ikke sove for lenge. Dra på tur, rekke spinning time på SATS, spise en kul hjemmelaget middag ”by Bernt”, med et glass vin og gjøre sekker og klær klart til uken. Hvis gutta er ferdig badet og lagt, er det OK å besvime med en god søndagsfilm, men de slutter alltid så seint.

Denne søndagen greide vi å sove til 10:30. Det er bra for å være oss. Kjempe trivelig frokost og hagearbeid hele dagen. Det sluddet og var kaldt, så vi brukte dagen helt rett. Jeg bakte brød, og en nabo kjøpte. Jeg synes at jeg begynner å få utrolig dreisen på brødet for tiden. Jeg har mer vann i, så det holder seg fuktigere lenger. Til helgen skal jeg prøve å ta basilikum eller soltørka tomater opp i, tips fra en i Røros gjengen. De hadde hatt en hyggelig tur på byen. Det var helt rett at jeg ikke var med. Det forstår jeg på referatet fra byturen. Leita rundt etter et sted å spise og endt opp på Peppes Pizza. Ja,ja. Gourmet, gourmet. Egentlig skulle vi på Sushi og jeg hadde bestilt bord, men det var ingen som likte sushi fikk jeg vite samme dagen. En smule seint å avbestille, det syntes jeg var ubehagelig, for det stod i mitt navn og det hadde vært verdens enkelste sak å avbestille noen dager før, og ordne noe annet.

Jeg vet ikke helt om jeg fikk så mye ut av dette treffet, for i utgangspunktet skulle vektgruppen treffes i Trondheim for å følge opp mål og ta en runde på hvordan det gikk. Det lille vi sa på STOLT var strengt tatt det minste vi kan si når vi skal være personlig. På Røros var vi enig om å veie oss og måle oss i Mai i Trondhjæm. Men jeg skjønte på stemningen at det kom ikke til å bli populært hos de andre og jeg fikk min mistanke bekreftet, jeg ble spurt da jeg kom: ”Du har virkelig ikke med vekt vel”. Så…

For meg hadde jeg håpet på at dette treffet var en milepel og en peker videre på retning i forhold til rehabilitering og styrking av egen helse, men det var det ikke, og når jeg hørte at kvelden hadde blitt et sjøslag, så er jeg glad jeg ikke var der.

Men det var hyggelig å ha besøk av mine to overnattingsgjester. Det gjorde det hele litt personlig og ikke ”wasted”. Men vi var jo en gjeng som var tilfeldig sammensatt og det skal litt til at vi er på samme ”level”. Noen møter i livet er korte, men blir likevel viktige.

Jeg dro på øving med deler av bandet. DVS kor, Broder og meg. Det ble to vanvittige bra timer. Vi plasserte et panser kor på to låter. ”To Skritt Fram” og ”På Kanten”. Jeg dro der i fra med følelsen av at koret blir en egen topp seksjon i bandet. De gav To Skritt Fram låten det den fortjener. Så nå har jeg stor tro på at når vi først får oss en spillejobb, så kommer vi til å blåse hue av de forskjellige. Vi har en vanvittig energi sammen i bandet for tiden. Slike småøvinger gjør alle tryggere og den viktigste formidlingen i dag: DET FINNES BARE EN AV MEG OG BARE EN AV DEG. VI SKAL IKKE VÆRE KOPIER AV NOEN ANDRE. Når alle i bandet stoler på sin egen kraft, så blir det hele vanvittig bra. Vi la om På Kanten koret, slik den var før. En jevn oppbygging på den. Jeg fikk lagt om melodilinjen min på refrenget på På Kanten også.

Damene syntes at den nye låten: Første Damene, som Broder og jeg har arbeidet med var flott og det var moro. For det er den. Så nå er det så JÆVLA KULT for vi har mange nye låter og det er som å sitte på en gullgruve.

Formen er ræva, det er ikke noe mer å si om det. Jeg ringte Kristin som var nyoperert. Hun har fått ny pupp på Telemark sykehus. Operasjonen tok 11 timer. Hun var stor fornøyd og kunne bare bekrefte at formen min var helt etter boken. Hun ligger et ½ år foran meg i løypen. Det hjalp litt på psyken i dag, for tankene er verst, når de tenker det værste.

Jeg avslutter med en lenke til to filmer som John Arvid har laget i helgen. Jeg tror virkelig at han blir en filmskaper etter hvert. Filmene tar ca noen minutter hver.

http://johnsen.2y.net/film/fearminator.mpg

http://johnsen.2y.net/film/fearminator-2.mpg

God kveld, Betty


Hvis du tror du får det til, så har du helt sikkert rett!
Hvis du tror du ikke får det til, så har du helt sikkert rett i det og!

Henry Ford

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Det er ikke bare din form som er rævva, dog av ulike årsaker. Ble ikke med på lørdag,nei - tok meg helt ut på fredag. Søkkk forkjøla og søvnen er fraværende. Hånda er jævlig vond -overbelasta for det at æ e så jævla sta å ska klar alt sjøl! Sett ikke mine egne begrensninga, fikk forøvrig ikke noe informasjon om programmet for lørdag slik jeg hører det ble, spiller jo ingen rolle - jeg SATTE mine egne grenser! Hadde det fint torsag, og også fredag, selv om det ble for mye for meg..
I dag er jeg hjemme (passivt sykmeldt). Skjønner ikke at du Betty er så forundret over mitt fravær lørdag...

Berit sa...

Jeg er helt enig i den siste setningen din Ingunn...Det var ikke satt noe program på lørdagen. Paul ringte Helge i 18-19 tiden og lurte på om vi kom til byen en tur. På grunn av at jeg hadde bursdag, skulle vi ut og spise og da ble vi med dem. Paul sa at Ingunn var syk med feber, resten var reist eller ikke orket kontakt.Han hadde kontakt med de 2 andre underveis, men de hadde spist.Derfor ble det vi 4(6) som hadde en hyggelig kveld. Jeg synes ellers at dette innlegget var fryktelig negativt og nedlatende overfor andre mennesker. Hva er galt med å spise på Peppes når det ikke var ledig bord andre steder? Tror mange trodde sushi var navnet på restauranten, og at de ikke hadde BARE sushi der. Dessuten var det absolutt ikke noe sjøslag. Vi var der selv til ca 1, og hele gjengen satt sammen i et hjørne, prata og lo og hadde det kjempehyggelig. At en peson ble syk tidligere på kvelden hadde helt andre årsaker.Det er sjelden jeg blir sint, men dette innlegget ditt Betty, gikk langt over streken i forhold til toleranse og menneskesyn. Du skiver heldigvis det du mener, og det gjør jeg også nå