torsdag 28. desember 2006

For en Dag!

Vel, jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle gi meg i vei på bloggings kl 04:00, men sånn er det når du er fortapt. Jeg hadde sikkert vært med på et hvilkensomhelst nach-spill og i tillegg gjort det bra. Det er dødsens deilig å dra aleine hjem, lytte til egen øresus og fyre opp en svele med hvitost (det var det jeg fant) og et glass rødvin.

Jeg synes livet farer vakkert med meg for tiden. Jeg skjønner at jeg har gjort en knusejobb, men det er i møtene med de som opplever det, at jeg får såpass mye igjen, at jeg forstår verdien av det jeg gjør. Det omformes i energi. Et møte med deg, blir et møte med meg. Og det er stilig!

Når jeg står på scenen og ser 4 damer ta helt av til "vis med den mann", da forstår jeg virkelig at vi har noe å fare med. Noe som virker for litt flere enn oss sjøl. For vi mener det virkelig, vi kjenner bare ålreite fyrer. Resten har vi parkert, og det anbefales virkelig. Livet er for kort til å ikke ha det bra. De som ikke fortjener deg, skal aldri være møll i ditt lys!

Det ble en deilig dag. 3 timer øving, hjem og steinhvile, soundsjekk, hjem igjen og så opptre til sist. Det er merkelige greier, for de beste kreftene er først på dagen, men hovedjobben i et band er å være "der" og det er helt til sist på en dag. Da er vi egentlig rimelig lydmettet. Da er vi egentlig forsynt av lyd, men skal prestere. Og vi gjør det vi kan for å levere.

Det ble en sykt bra BBBB kveld og veldig takk til Tomas, som ikke bare var trompetvikar, men et møte med en personlighet, som gav oss det vi ba om, og seg selv. Det er stilig det!

Nå har jeg så mye vakkert å tenke på at jeg blogger off. Takk for alt det fine!

God natt (eller god morgen) - whatever!!!!

Betty

4 kommentarer:

Anonym sa...

...sitter her med et dobbelt sett med følelser. Er veldig glad for at dagen og konserten din ble bra, og samtidig er jeg veldig lei meg for å ha gått glipp av den.
Bytur var planlagt, BBBB-konsert var målet, og så blir poden syk. Når han henger over doskåla og spyr, og sier " æ blir meir og meir spydig mamma", da skaffer man ikke barnevakt.
Satser hardt på å få oppleve dere neste gang!

Betty Boom sa...

Du gjorde det veldig rett og vi spiller igjen. Ingen fare med det.

Herlig utsagn foressten: "Jeg blir mer og mer s_p_y_dig".

Har han det bedre i dag?

Betty

Anonym sa...

En stor glede å stifte bekjentskap med dere. Jeg fikk nye musikalske venner og det er jo ikke hver dag det skjer. Godt dere var fornøyde med jobben også. Takk for en fin kveld. Både på scenen og etterpå!

Betty Boom sa...

Du rocker, Tomas. Så enkelt er det. Du er og blir en stor trompetist. Veien ligger foran deg. Og du tåler å stå i ditt eget lys, det ser eg.

Da jeg tok taXi hjem, så sa jeg, som i sangen Øyeblikk at jeg skulle til Morholts Perle, han kunne kjørt meg til månen, men som i sangen: Jeg Blir Lurt: "Allting har en ende og allting har en slutt".

Vi Rockes,

Betty