lørdag 2. desember 2006

FREE HUG DAY

Jeg har en genial sønn ved navn:

Aun Yngve
Jada, jeg vet! Han er min bonussønn og alle sønnene er geniale, men det må da være lov å fremheve noen en gang i blant. Det gjør ikke de andre mindre geniale for det. Han var barnevakten vår i går, og egentlig ville jeg mye heller være sammen med han, men pliktene kalte. Så han overnattet her, så vi fikk prate sammen i natt og i dag. Han og noen kompisser har satt av denne 2. desember dagen til:
The wolrds free hug day.
Så lørdag på dagen, står han og en gjeng andre svartkledde folk på Nordre og deler ut gratis klemmer til folk. Genialt. Det er til stor inspirasjon, Aun. Og valget av dag, er glimrende, siden det var den internasjonale soilidaritetsdagen mot AIDS i går. Hvis dette blir en stor greie, så kjenner jeg opphavet til: Free Hug Day.
Det er en glede å få brilliere med at jeg er bonusmor til Aun og jeg er så glad han kom inn i livet mitt. Mine biologiske sønner elsker sine store brødre som barnevakter. De tror at Aun og Stein kan alt. Det tror ikke jeg, men jeg gleder meg over alt de er og deler med meg. Og jeg må få kalle det et kompliment, når en av de kaller seg: Bettyholiker.
Vedr. kompliment, så har Sonitus
en utnevnelse til Norges beste blogg på gang. I dag er det mulig å stemme på meg. Jeg liker ikke tigging. Det er mye flottere å eventuelt få en tittel uten at jeg har bedt noen stemme på meg. Jeg liker ikke urederlige seire. Bernt mener at folk som leser Betty42 bloggen, må få en sjanse til å vite om konkurransen, eller hva det er, så kan de stemme på meg hvis de vil det, eller stemme på andre om de vil det. Så nå er det herved, proklamert. Det skjer her:

TORDENBLOGGEN

Ellers er det hardt å være på topp hele tiden. Jeg har ikke noe bakrusfølelse, og fylleangst opphørte for mange år siden. Det er bare å reise seg å gå videre, tenkte jeg en gang og siden det har fylleangsten holdt seg borte. Det er få ting som slår meg helt ut, og jeg kan faktisk savne det. Ligge på sofaen med ullpledd, en film og en ”big one”. Men dream on babe, her i huset er et korpsjulemesse og andre behov på gang.
Det var i grunnen veldig trivelig i går. Mange gode møter og selvsagt fikk tattooen sin del av oppmerksomheten. Det er et sterkt symbol for mange, merker jeg. Jeg tok utgangspunkt i statuen av Erkeengelen Mikael, som står på toppen av Nidarosdommen, nordre vesttårn. Det flotte er at jeg nå skal få møte billehuggeren Kristoffer Leirdal som laget den. Han er 91 år. Jeg gleder meg villt. Jeg ble også fortalt i går at Bob Dylan har vært inspisert og godkjent statuen. Kunstneren tok utgangspunkt i hans ansikt, da den ble laget på 60-tallet. Tattooen min fikk veldig godkjenning av byens sjæfskunstutvelger i går, Mette Green. Det gledet meg.
Da er lørdagen veldig i gang og jeg legger meg i badekaret med en ny sang.

Betty Battoovert Boom Bang

3 kommentarer:

Anonym sa...

Æsj, det ser ut til å være for sent å stemme. Man må visst være online hele tiden her i verden. Her er min symbolske stemme, Betty. Ha en god søndag!

Betty Boom sa...

Symbolske stemmer er de viktigste!

Betty

Tonita sa...

Jeg var heldig - jeg rakk det!
Jeg er en hemmelig fan av deg Betty.
Håper å komme på Montebello i januar ...