søndag 31. desember 2006

Godt Nyttår!Godt Nyttår, Karen! Og hils din fabelaktige mor fra alle på Moholts Perle!

Da har denne og denne bloggen skrevet om Saddam Husseins dødstraff og jeg menger meg med dem. Jeg orker simpelthen ikke bruke for mange skrevne ord om saken på denne dag, ant enn at det er barbarisk å primitivt å henge folk, og det hører ikke hjemme i et sivilisert samfunn. Henviser også til denne bloggen for interesserte.

Jeg vil mye heller skrive at vi har vært på en herlig tur med noen gode naboer. Og forbereder oss på en trivelig kveld. Vi skal gå i fakkeltog for fred på denne jord, som er en årlig og fin tradisjon på Moholts Perle.

Jeg vil med disse ord takke alle bloggende mennesker, for at dere deler av dere selv. Dette året har jeg blitt beriket med mange blogger som har lært meg å stole på meg selv. Vi står for de skrevne ord, og det er styrke i det. Jeg greier ikke å rekke over alle flotte blogger, i en travel hverdag, men det er en berikelse å se at andre er modige på å være personlige og tar seg retten til sin egen historie, til eget liv og til egen opplevelse.

Til trofaste lesere, så takker jeg for året som har gått og for mange hyggelige kommentarer. Det gir næring. Og jeg er litt nærmere å skrive min bok, igjennom massiv erfaring på Betty42, en blog som er kommet for å bli! Forrige nyttårsaften holdt jeg på å blogge ut, men jeg er glad jeg holdt fast. Som sagt, det er viktig at ikke andre får definere hvem du er, og hvis du synes at du kjenner meg, fint for deg. Vi er alle på en reise, og jeg inviterer deg til å bli med på min. You haven`t seen nothing yet!

Godt og bloggete nyttår,

Betty

5 kommentarer:

trine40 sa...

Kjære Betty - godt nyttår!

Blogges!

Anonym sa...

Godt nytt år Betty - Fyll 2007 med den positive energien du utstråler så veldig!

Her har det gått slag i slag siden sist jeg var innom bloggen din. Vi har alle som en ( 14 stk) vært spydig i tur og orden. Nå har vi på litt ustødige bein kommet oss inn i det nye året, og det er herved opplest og vedtatt at 2007 blir knallbra : )

Betty Boom sa...

Trine og Marit!

2007 blir knallbra!!!!!

Betty

Anonym sa...

Kjære Betty! Jeg har bare lest bloggen din den siste uken, og den har allerede gitt meg masse! Jeg kommer til å følge deg videre. Lykke til!

Godt nyttår!

Gunn

Betty Boom sa...

Takk Gunn.

Da er vi i gang, fint å vite at det gir deg noe.

Takk for bloggingen du gjør selv.

Betty