onsdag 7. februar 2007

Betty, Et Barn av Bergen!Da er det duken for litt historisk sus på Betty42. Noen gamle bilder er blitt skannet i forbindelse med talen jeg skal holde på lørdag og fristelsen for å dele de her, ble påtrengende, så her kjører vi løs:


Den gangen var tilnavnet mitt Battie, og byens punkedronning. Ikke noe jeg fant på selv, men ble hengende ved meg. Den gangen ble det for mye å bære for meg og jeg kjørte et dobbelt løp, med gode intensjoner på den ene siden og ruste meg på den andre. Disse bildene er fra husokkupasjonen i Baneveien. Et hus som siden ble revet, og i dag er det plass til 5 parkerte biler der. Det var en turbulent og spennende tid. Det var mye brytninger inni meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med livet mitt. Jeg var helt klart flink på skolen, men så rimelig svart på fremtiden. Jeg opplevde meg ikke "backet opp" og kjente kamplyst mot det bestående, samfunnet, mot det meste. Jeg husker en rotløs fortvilelse over å ikke passe inn noen steder og ikke få aksept for den jeg var. redningen ble punken, musikken og husokkupasjonene. Noe å holde fast i og aksept for den jeg var.Jeg lærte tidlig å posere for kamera!


Dette bildet ble kallt: Gata er vår!Her er gjengen som spilte inn plata: Ingenting for Norge. En representant for hvert band. Willy til venstre er død. Han sleit med rusing til siste dag, Han var en sterk personlighet, spillte i Terror. Jeg nevner at platen gikk for 999 dollar på EBAY. Se sjøl: INGENTING FOR NORGESå møtte jeg denne mannen, som pur ung og jeg spyttet etter han. Jada, en barnslig ting å gjøre, men jeg ble så forbanna. I seinere tid så forstod jeg at det er mange mennesker som skulle ønske de hadde gøts til å gjøre det samme. Fyren har laget mye dårlige vibber rundt seg, en dårlig karma, gitt.


Seinere har jeg blitt konfrontert med bilde, men jeg står like fullt og fast på det jeg mente og sa den gangen, som nå.


Her er vi inside Banveien på min hems. Bodde her, så lenge det varte.
Så her var min kampsak da, som nå! Noen ting endrer seg ikke.
Men livet endrer seg. Skene jeg er opptatt av, endrer seg. Jeg som menneske endrer meg. Og livet endrer meg. Noen spør hvordan jeg har gøts til å bruke meg selv i en sak. Det er ikke noe vanskelig med den balasten jeg har. Jeg har gått gradene, liksom. Og nå min siste sak:


My Tits, An Official Story Against Cancer!

Add to My Profile | More Videos


Ha en fin onsdagskveld,

Betty

5 kommentarer:

=Anja sa...

Tøøøft!
Sånn skal god norsk ungdom være/ med unntak av dop, da

Anonym sa...

ja ingen skal si at du ikke har levd livet... både på godt og vondt.

Anonym sa...

Tøft Betty! Masse flotte bilder, jeg gleder meg stort til talen din!

Betty Boom sa...

Anja, Trond og Anikken: Bukker.

Jeg har oppdaget my space:

sjekk:

http://www.myspace.com/bettybigboomband

Anonym sa...

Wow, det var Betty i mange faser av livet. Du lekte ikke punk akkurat :) Det er flott.