lørdag 10. februar 2007

En kveld på Hell!

Da har jeg kommet hjem og vrengt av meg klærne etter en kveld på Hell med en sal full av journalister. Det var godt å kaste gallakjolen og tre inn i en sliten gammel rød pysj, som ikke strammer noen steder. 14 dager uten BH, og i tillegg besittelse av en ny pupp, og første dag offentlig etter operasjonen, gjør at jeg er ganske godt fornøyd med meg sjøl.

Jeg satt på kveldens beste bord, og hadde bordkavallerer som Tore Strømøy og Helge Raftevoll (gammel BBBB saksofonist-vikar). Anikken som er en trofast bloggleser, satt på bordet mitt også, så kvelden var fin den. Jeg fikk stående applaus og kjente at det var godt å få. Jeg fikk formidlet litt av alvoret mitt, på en smilende måte. Fornøyd.

Men nå gidder jeg ikke å sitte her å analysere meg sjøl, men heller sprette en øl. Bernt er i byen og ordner antibiotika til meg, for en lege har tatt kontakt, jeg har bakterier i operasjonssårene. Synes at jeg var litt svimmel sjø. Må le av meg sjøl, for ja jeg er sterk som en okse, det er ingen tvil om det.

Det var stilig prisutdeling og få med seg at saker de skriver om betyr noe inside i deres verden. Saker som endrer noe for folk, saker som er godt skrevet. Beste bilde ble også delt ut pris for, og jeg glemte å si at bilde med en pupp var tatt av Oddleiv Apneseth i Bergens Tidende.

Hyggelig å bli satt pris på, det er ingen tvil om det. Hun som holdt takk for maten talen, kunne hente inn et poeng fra min tale og hun og var fornøyd med seg sjøl. Det er ingen grunn til noe annet folkens, vi må stå i vårt eget lys og de som synes dte blir for skarpt der, får finne seg andre lys å være møll i.

Tore så på meg at jeg hadde fått nok, så han ordnet med taxi til meg, bar sakene mine ut og geleidet meg inn i en taxi. Det var deilig å få den servicen av en gentleman. Så var taxi sjåføren veldig pratesyk og han sa en ting veldig bra: Hvis en står på andre mennesker for å komme seg opp, så er det akkurat de samme menneskene man treffer, når en er på tur ned.

Der kom antibiotikaen og den beste karen i fra Malm inn døren.

God kveld,

Betty

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en veldig fin tale du holdt i går, Betty! du har all grunn til å være stolt over deg selv, jeg hørte flere som snakket om at talen var den beste på mange år. Og det var den, ingen tvil om det. Jeg anbefalte bloggen din til alle jeg snakket med også, så nå blir det nok flere nye mennesker som får ta del i tankene dine. Fint det!

Håper antibiotikaen hjelper fort og bra, og tar knekken på de bakteriene den skal.

Litt tung i huet i dag, det ble både sang i pianobaren og enda mere vin på nachspiel etter at du dro. Nå er det frokost, ha en fin dag!

=Anja sa...

Ha en velsignet god dag, Betty!
Slutt

Betty Boom sa...

Heia Anikken: Takk, det har haglet noen fine kompliment og jeg tar de til mitt hjerte. som sagt, det er alltid bra å by på seg sjøl, så lenge en er i godt selskap.

Antibiotikaen er i gang og det kjennes bra ut. Puppen henger på plass ennå, noe som er min angst for tiden, at den rett og slett skal falle av :-)

Gleder meg til jeg tåler et nach-spill igjen. Det skal svi litt, ellers ville det vært for enkelt å velge det igjen.

Anja: I lige måde

Betty

Anonym sa...

Hei igjen! Takk for hilsen via S og H på jobb tidligere i uka!
Jeg følger med på bloggen, og hvordan det går med formen og puppen.
Tror jeg kjenner Anikken som ofte skriver kommentarer her også...? Tipper vi har samme arb.sted....? ;-)

Var litt spent på hvordan det gikk med talen din. Skulle gjerne vært på Hell uansett, og ihvertfall etter den gode kritikken på talen din, Betty.

Jeg håper antibiotikaen virker godt på deg, og at puppen fortsetter å gro fint. Det har du jaggu fortjent!!!

Ha en fin søndagskveld!

Betty Boom sa...

Hege: Det er litt mas med dette puppegreiene, men det kjenner du vel til. Men det er deilig å slippe å leite opp protesen. Masse styr med skifting av plaster ol....men verd det!

Talen: gikk fint det!

Betty

Alice sa...

Det står virkelig respekt av å ikke MERKE at du har en infeksjon engang, Betty :) Det må jeg virkelig si. Det tyder jo bare på at du ikke er opptatt nok av puppen, du trenger ikke å bekymre deg for det tydeligvis, hehe. Det er godt det går bedre. Det kommer nok til å bli helt fint til sist. Vi er ihvartfall mange som følger med deg!

Betty Boom sa...

Vel, jeg vet ikke om det er så bra at jeg ikke merker det. jeg kan nok kjenne bedre etter.

Ha en fin dag, Alice. Glad du følger meg.

Betty