søndag 4. februar 2007

PUPPER ER ÅLREIT!

Det har vært over 200 klikk inn på you tube filmen min: My Tits, og ca 140 klikk har kommet fra Betty42. Helgene gir ikke så mange klikk. Fint at folk har andre ting å gjøre en å henge i syber space. Det er mye bra der og utrolig mye dårlig. Det er mye dyr i arken og drittsekkene er jevnt fordelt, også her. Jeg lar filmen henge med, en stund, så flere ser den:
Jeg har mange knallkorte surfere på siden min, de bruker 3-5 sekunder. Hvis jeg vil at de skal se filmen, må den ligge øverst, for de begir seg ikke ut på mere enn 3 setninger, så surfer de videre. Jeg så på you tube at det er laget masse sånne filmer fra operasjoner i forbindelse med brystkreft, men de var uten musikk og ikke så tøff, synes jeg da.

Denne helgen har vært den beste med innklikk siden Kåre Conradi saken, eller siden jeg skrev om sex, men da var jeg oppe i 1000 treff. Det er større stas å få treff på bloggen, pga egen kreativitet, enn pga tema som svinger som sladder. Jeg så Conradi på tv på spellemannprisutdelingen og jeg klarer ikke å la det være med å tenke på de private mobilbildene hans, som ble lagt ut på internett. Kanskje folk "bare" forbinder meg med pupper etter dette, men det er greit. Pupper er ålreit!

Det finnes lesere som liker å lese personlige blogger, og en i Bergen mente at bloggen min var som en bok, lese et lite kapittel hver dag. For bloggen er i endring, slik vi er det. Og det finnes ikke to make dager. Noen leser her for å etterpå himle med øynene og kritiser. Jeg fatter og begriper ikke hva de gjør på denne siden her. Og jeg gir en god faen. De negative kreftene disse representerer, er ikke verd oppmerksomheten en gang. Men jeg vil at de skal vite, at jeg vet det. Noen vil sikkert påstå at man skriver og utleverer, fordi man vil oppnå noe annet, enn å skrive her. Og det er soleklart, klart jeg ønsker meg fred på jord, en mere harmonisk verden,mere fokus på brystkreft, kamp mot "de tause trykkene", retten til å få være seg sjøl, lære av andre bloggere, kamp mot dop. Listen er uendelig.

Mennesker som tåler å stå i et offentlig lys, må alltid ha noe å komme med, ellers er poenget borte. Bloggen gir friheten til å dele, når en vil dele og ikke være avhengig av et annet offentlig rom, for å si det. Blog er folkemakt. Hadde punken startet nå, i stedet for på -70 tallet, hadde de vært ivrige brukere av internett som verktøy, garantert.

I går var jeg slakt, gikk en tur bort til kirkegården og tilbake. Lå store deler av dagen og er like trøtt i dag. Jeg glemmer det kroppen har vært igjennom, og begynner å lure på hva som skjer. Sårene gror og jeg gleder meg til å springe igjen. Til å kle meg og te meg. Jeg går sakte inn i min tid. Pink Floyd har låten Time, med tekst: Shorter of breath and one day closer to death. Jeg føler det helt motsatt, som om jeg har fått uendelig mange dager til og uendelig med tid til å leve.

Jeg går igjennom platene mine, spiller de en etter en, sjelden man tar seg tid til det her i livet. Jeg begynte på I, så da har jeg lagt tilbake Imperiet, Billy Idol,It`s a beautiful day og Iff. Så hoppet jeg til Uriah Heep, som igrunnen er steintøft.

Nå skal jeg brenne alle opptakene fra Telemark sykehus og sende det til de, så kanskje de kan bruke det som en infovideo til sine pasienter. Det var vel Anniken som satt meg på ideen. Jeg skal ihvertfall ikke gjøre mere med det, for jeg har tusen ventende prosjekter når formen er på normal +. Jeg har en hard kamp med mine sønner om retten til min egen datamaskin, men nå fant de ut at snø var tingen, og den ligger der ute, ikke uberørt, men i mengder, klar til å berøres.Vi har hatt overnattingsgjester hele helgen og det gir ikke "nakenhets-rommet", men vi er en inkluderende gjeng og sånn må vi være. Noe for noe.

Da er det bare å ta en rolig dag til og kjenne hva det gjør. Jeg inrømmer det gjerne, jeg er ikke av den rolige sorten. Jeg er et hyperaktivt individ, som har blitt operert og trenger restitusjonstid, som alle andre. leik på alvor.

God søndag,

Betty

10 kommentarer:

Anonym sa...

Oæææææh! Så spennende at du la ut den filmen!
Forresten, takk for svaret ditt sist. Jeg venter til høsten med min puppeoperasjon av flere grunner, og syns det virker lenge til høsten av og til.
MEN når jeg ser filmen din, så kjenner jeg på meg at det er litt for tidlig for meg.
Jeg hadde 4 (!) andre operasjoner i brytkreftperioden min i tillegg til å fjerne brystet, så jeg får litt hetta av tanken på en til...
- Sjøl om dette er en POSITIV operasjon!
Er kjempetakknemlig for at du har lagt ut denne her - litt heftig, ikke så lite skremmende, men informativ og oppløftende. Jeg vil "vite alt" om dette temaet for tida.
Flott ny-pupp! Virkelig imponerende. Og magen blir borte?!?!? Herrrrlig.
Ha en fin dag, og fortsett å bygg deg opp til go gammel form igjen!

Zava sa...

Dæven så tøff du e!! Får en ussel fjasblogger som mæ (som attpåtil holder på anonymiteten sin) til å bli stum av beundring! Ha en knallfin søndag! Hilsen fra Zava

Betty Boom sa...

Heia Hege!

Ihvertfall føler jeg meg dobbelt så mye kvinne nå, selv om jeg ikke hadde noen dårlige følelser på å bære en pupp.

Det er greit å ha psyken med seg til en slik operasjon, på den annen side, så var de på sykehuset dyktige, omsorgsfulle og det gjorde ingenting å være uten familie en uke.

95 % av alle operasjonene går bra. Det som kan gå gærnt er "bare" at brystet ikke vil sirkulere. Da er gevinsten "kun" flat mage og det er da noe det også. Så må man prøve igjen siden en gang på brystet.

Fint at du setter pris på filmen. Jeg skal bygge meg opp, ikke til gammel form, men en helt ny en.

Here comes the spring!!!

Betty

Betty Boom sa...

Zava: Vi var inne på commentarfeltet samtidig, så vi gikk rundt hverandre. Takk skal du ha. Men du som meg, må gå dine steg, og vi skal være modige på forskjellige ting til forskjellige tider i livet.

Du kan gi slipp på din anonymitet, når du vil det, ikke når andre vil eller krever det. Du vet best sjøl, når du er klar for det.

Betty

Zava sa...

Ja sannelig, her gikk vi om hverandre :D Kloke ord, du har nok veldig rett i det du skriver. Foreløpig ligger jeg i skjul, så får vi se hva som skjer. Begynte å blogge først for en måned siden, så det er greit å kjenne etter. Din historie er så sterk og viktig, og det at du har guts til å dele den med oss er beundringsverdig!

trine40 sa...

Jeg er så glad for at det finnes damer som deg...

Betty Boom sa...

Zava og Trine: Hjerteligst!

Ha en fin kveld,

Betty

Anonym sa...

Jeg må bare henge meg på Zava, altså. Du er tøffere enn toget!

Lilly Craft sa...

Råtass!!! I love you!!! Ka ska man si te det her? Æ burdte itj bli overaska eller sjokkert. Kjeinne dæ så godt, men DER TOK DU MÆ JA!

Betty Boom sa...

takk Iversen og Lady.

Nå har youtube dratt den inn men jeg har lagt den ut på egen server.

try me!

Betty