tirsdag 6. februar 2007

I All Vår Nakenhet!Det snør og snør og jeg gror og gror. Det er ufattelige langsomme dager til en 43 års gammel dame, som er vant til å eksponere, trene og være i gang. Men noe godt kommer det ut av dette her. Jeg finner noe ro i kroppen. Og hvis jeg hadde gått slik et år, kunne jeg sikkeret ha gjort en personlighetsendring, blitt en helt avslappet og ikke så "på hugget" stil. Men nei takk, det får holde med disse 6 ukene.

Jeg sov til kl 11 i dag og må bare være fornøyd med det. Siden jeg ble operert første gang i mai 2005, har jeg ikke sovet frempå mange morgener. Jeg har vært så opptatt av å leve dagen i dag. Det gjelder det samme nå også, men kroppen trenger hvile, kjenner jeg. Og det skal den få.

Jeg sitter og ser på tv og må se at støvsugeren ligger på samme sted for 4. dagen. Jeg skal ikke løfte greier, og ser på alle tingene jeg egentlig gjør om dagene. Jeg prøver å være en god administrator og gir beskjeder om ting som skal gjøres. Jeg lykkes faktisk en del. Så dette lærer hele familien av, det er mange oppgaver en gjør som en ikke ser, før en ikke gjør de. Gå ut med søpla, rydde klær i gang, brette klær og bære de, legge klærne i skap, kasseroller etc.

Jeg har gått igjennom fæsttalen min en gang til og gleder meg til det. Jeg har gått en tur, og fy fasan det er kaldt ute. Tempoet mitt gjør at jeg ikke går meg varm, så det blir smårunder av det her. Men snart kommer det en vår.

Guttene gleder seg til Vålådalen i Sverige, det er den 8. gangen vi feirer påske der, i lag med masse andre familier. Det er rett og slett 4 intense trivelige dager, med mye trivelige folk, god mat og drikke, aktiviteter og badstu. Vi holder fast i denne tradisjonen så lenge vi kan.

Ellers så fikk jeg et brev fra youtube og det ligger nederst på posten, for dere som gidder å lese det. Det var nakenheten som var problemet. Helt utrolig altså, det er greit å vise henging av Saddam Hussein og steining av utroe kvinner, men et uskyldig nakenbilde av en stolt kvinne med ny pupp, neida. Men det ser ut til at Myspace lar filmen få være, vi får se. Ihvertfall så skal jeg komme med en oppfølger til neste operasjon, når de løfter den andre puppen. Dette skal gjøres helt komplett.

Nå gleder jeg meg til en enda bedre dag i morgen, for det går oppover. Jeg overskuer at denne stillstanden har en ende, og jeg gleder meg til å ta på meg en BH (14 dager uten) og dra til byen (dette kan bli dyrt :-)Så håper jeg at dere har det fint der dere er.

God kveld,

Betty

Hi there,

Thanks for your email.

The video(s) you posted were in violation of YouTube's Terms of Use, as reported by users and verified by the YouTube Team.

When a video gets flagged as inappropriate, we review the video to determine whether it violates our Terms of Use—flagged videos are not automatically taken down by the system. If we remove your video after reviewing it, you can assume that we removed it purposefully, and you should take our warning notification seriously. Take a deep breath, read our Terms of Use and try to see it from our perspective. If you find other videos on YouTube with the same violations, please flag them so we can review them as well!

You can review our Terms of Use at:
http://www.youtube.com/t/terms

YouTube doesn't allow videos with nudity, graphic violence or hate. If you come across a video like this, click the link on the video to flag it as Inappropriate and submit the form on the next page to report it to YouTube. YouTube also reserves the right to decide whether Content or a User Submission is appropriate and complies with these Terms of Service for violations other than copyright infringement and violations of intellectual property law, such as, but not limited to, pornography, obscene or defamatory material, or excessive length. YouTube may remove such User Submissions and/or terminate a User's access for uploading such material in violation of these Terms of Service at any time, without prior notice and at its sole discretion.

Also, check our Community Guidelines:
http://www.youtube.com/t/community_guidelines

However, if you wish you may re-upload your video but have it set to private, so then only those users on your Friends and Family lists will have access to it and it will be less likely to be flagged for removal.

Hope this helps,

Elizabeth

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hm. Bekymret. Henging og steining og sånt er lov, men ikke en naken kropp... Ja-ja. Det er ikke rart det er krig i verden!

Bastet

Zava sa...

dobbeltmoralen lenge leve! Stå på Betty :)

Betty Boom sa...

Jeg gir meg aldri :-)

Det lover jeg,

Betty

Anonym sa...

Ble nesten litt satt ut av svaret du fikk.....
Må si som Bastet; ikke rart det er krig!

Karin

Betty Boom sa...

Karin: Jeg tror det er et standard brev de sender ut. jeg gidder ikke svare på det en gang. Det ble bare for dumt. Går til konkurrenten Myspace i stedet.

Forresten: Jeg har sendt deg boka jeg skrev i dag,

Betty

Bernt M. Johnsen sa...

Konkurrent og konkurrent. Begge selskapene er kjøpt opp av Google.....

Anonym sa...

Go`mårran!
Ser ut som filmen får ligge på Myspace - bra!

Fridag i dag og skal ut å gå en tur i eventyrlandskapet:) Frostrøyk på elva og islagte trær - nydelig!

Karin:)
ps. gleder meg til boka kommer!

Anonym sa...

Youtube er en gjeng veike tullinger!

Betty Boom sa...

Bernt: men de har ikke de samme påpasserne og ikke de samme reglene tydeligvis

Karin: god fridag

Sexy: men det er ikke vi

Betty