søndag 11. februar 2007

Betty og hennes menn
Etter snarlig virkning av antibiotikakuren (var som natt og dag) fikk jeg litt Diva nykker, og tok en tur til Trondhjæms islagte torg med hele gjengen. Bloggekamera og en cd på lommen med Betty Big Boom band, så var Torget mitt, en stakket stund. Ut av høytalerne ljomet Forventet og jeg vet om 5 stykker som danset på isen med. Stein som hadde skøyter på for første gang, merket nok sikkert ikke musikken, men hva gjør vel det. Han ble gladere av det hele.Ikke eksisterende kalte han bildet på sin egen blog, men jeg synes at han var ganske levende. Måtte ihvertfall konse.Vi leide et par skøyter inne på Torget cafe. Kr. 40 for voksne. Hyggelige folk som jobbet der.


La creme.


Vi traff en hyggelig amerikansk dame med sin datter der (som gikk på internasjonal skole), det irriterer meg ennå at vi ikke sa Ha det- Sånne enkle ting kan irritere meg. Men det er mange korte små møter i livet, som betyr noe - og så blir de borte, men noe ved det - henger likevel med - inni en.

Ellers har vi ryddet barnerom, sortert lego fra annet. En uendelig jobb, egentlig. For her har vi nok av det hele. Spist verdens beste torskemiddag, kjøpt dyrt på døren. Verdt det!

Rekonvalesensen er 6 uker, så jeg skal ikke være for utålmodig, heter det. Særlig lett å si det. Jeg har inntatt pysjen for 2 timer siden og er rimelig klar for å ta kvelden allerede. Og det til tross for at jeg vet at det vises Led Zeppelin live på Rosendahl. Det ville vært en for mye.

Så god kveld,

Betty

9 kommentarer:

=Anja sa...

Hmmm-
Jeg blir nok neppe en av dine menn....
Kleeems allikevel!
Slutt

Betty Boom sa...

menn og menn, er vi ikke søstre?

Betty

Lilly Craft sa...

Dæven! De så pen og fin for tia, Betty! Du stråle!

=Anja sa...

Selvfølgelig er vi søstre :o)
Og det er vi stolte av !!!
Klems
Slutt

Betty Boom sa...

Lady: Ser ikke noe grunn til noe anna!

Anja: Det er helt greit at du "vi`er" oss.

Hilsen Betty

Anonym sa...

Hatt en fin dag altså?

Det har jeg også, vært på jobb, spist en restemiddag, snakka skit i mobilen med Rogerguten.

Sola skinner også om dagene...

Betty Boom sa...

ss: i dag har det vært slitsomt. Gått kun til butikken. Puppegroing er ikke for amatører.

Betty

Anonym sa...

Håper jeg aldri må gro pupp.

Betty Boom sa...

De aller fleste må ikke, og da er du blandt dem!

B