tirsdag 25. mars 2008

Høy Puls

Har vært over 190 i puls to ganger i dag og en gang over 200. Ski, styrketrening, powerdance og sang. Rimelig mørbanka og klar for sengen. En god nattssøvn vil sikkert gjøre susen. I natt drømte jeg faktisk at jeg snakket med Gud (slå den). Han (det var en han) sa at jeg var kreftfri og jeg fikk takket for det. Ikke rart at jeg trengte høy puls i dag, gitt.

Har selvsagt tilbrakt to timer hos psykolog, som alltid etter høytider (og ofte ellers), kan ikke si annet enn at det hjalp. Det er faen ikke jeg som er gal, jeg har bare tatt for mye ansvar en gang, over-gitt fra meg sjøl, har noen traumer og sår som river meg opp innvendig av og til, og ingen andre enn jeg skal bære det. Skal ikke bli sur, grinete, bitter, kritisere mine barn, jeg skal være et elskende individ, proppet til randen av kjærlighet og lyst på livet.

Jorunn hadde en knall kommentar på posten min: Tørre å Lykkes Del 5 Omtrent sånn: "Bitterhet er den eneste gift man drikker selv, i forventning om at andre skal bli syke".

Jeg trenger ikke at de som ikke vil meg vel, har det dårlig, jeg trenger bare at de gir meg fred, så jeg kan ha det bra.

Jada, i dag har min eldste sønn øvd seg på tale til sin konfirmasjon, det blir en knall dag. Helt i hans regi, sånn han vil ha det og jeg har fortsatt mye å lære av mine barn :)

Livet er rikt, folkens.

Betty

6 kommentarer:

=Anja sa...

Hehe
Den bitre pille skal svelges; ikke tygges:0)

Kari Aspenes sa...

Voksen konfirmant!
Den gutten kan du være stolt av!

Livs lerreter og annet sa...

Kult å drømme sånt!:-)
At det var en han er da OK, du er jo her som hun. Jeg er sikker på at hvis menn taler med Gud så er det en hun, ellers er det bare tull!

Det er ubehagelig med folk som ikke kan ligge unna ens sår, de har sikkert noen de ikke selv vil vedkjenne seg og se. Vi som ser våre sår og prøver å helbrede de, har et fantastisk mot!

Ha en fin dag!

trine40 sa...

Du har en flott sønn, og han er heldig som har deg til mor. Tror jeg har sagt det før, men...

Klem!

Runa sa...

Håper du har hatt en god nattesøvn!
Hvile er jo også en en viktig del av treningen ! Lett å glemme når man har masse energi som vil ut !

....jeg ble litt skuffa over at Gud er en mann..jeg som trodde det var ei ferm dame !
Ha en vakker dag!

Betty Boom sa...

Anja: Bra den og, men ikke så bra, for den bitre pille bør heller kastes enn å svelges. Den bør ikke være i nørheten av en kropp i det hele tatt.

Kari: Takk, stolt og ydmyk, er jeg. Han har valgt menyen selv, og holder hardt på at han vil ha spagetti med kjøttsaus (synes jeg hører de :). Oksefile til de som vil ha det da.

Liv: Ja, det var veldig kult å drømme det, det fantes no inni meg ihvertfall og jeg tror jo at Gud bor i alle, og er formet slik vi vil ha det.

Det er akkurat som om du vet hva jeg snakker om, Liv. Det er noen som vrir kniven rundt i hjertet for at du skal få svi, fordi at de plages med seg selv.

Men for hver dag blir vi mere fri, og jeg gjør en seriøs jobb på helbreding og er modig!

Trine: Takk. Kan ikke sies for ofte det. Og hva i all verden skulle jeg gjort uten deg og bloggen, i møte med dere som sier det? Klem tilbake.

Runa: Jeg har sovet som en stein og drar nå ut på ski igjen. STERKT inspirert av DEG. Fantastisk jobben du har gjordt.

Du skal ikke være skuffa over det. Din Gud kan være en kvinne :)