fredag 21. mars 2008

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangfredag.

Judas:"Jesus, kan du låne meg 30 sølvpenger"

Jesus:"Selvfølgelig, ellers blir det ikke påske"---------- Vi kjører på og tar været der vi er. Forøvrig beste påskeværet jeg har hatt på 10 år. ------------------------------------ En mann og hans hengekøye, vel fortjent! ------------------------ Gikk Liaåsen i dag, høyeste punktet i Estenstadområdet. Har pumpet pulsen bra i dag! --------------------- Og det beste med hele turen er dette. -------------------

Fikk en cd av en kjenning og har startet POWERDANCE. Det funker veldig bra. Rister på kroppen i 15 minutter, danser i 15 minutter og kjører sangøvelser i 15 minutter etter det. Løser opp masse. Klompen i magen får ikke feste seg en gang. Denne påsken går veldig bra, foreløpig.

Håper dere har det bra.

Betty

5 kommentarer:

Tonita sa...

Ingen snø, - masse vind, sol - ikke mye trening eller aktivitet, men 100% ferie likevel.

Hører det snør overalt ellers, - vi holder oss på land pga mye vind - men så snart det er litt mer levelig heiser vi seil - og i mellomtiden ser jeg ut over det blå Middelhavet og nyter roen ved det å ikke måtte gjøre noe.

Tonita sa...

- men, jeg mente ikke å si meg, meg, meg.

Det høres ut som en superpåse Betty, - uttelling på alle fronter.

Påskeferie à la norvegienne er ikke så dumt. Her har de vårferie, men den er mange uker unna.

Betty Boom sa...

Tonita: Du har det forferdelig fint, tror eg. Nettsuget kan bare forklares med at det er noe å hente mellom rivene i seilene igjen :)

Anonym sa...

Dette virker som en lang og FIN dag! :D

Betty Boom sa...

Lothiane: det var det :-D