tirsdag 15. juli 2008

Full Fres!---------- Vaar egen tidsreise ------------------------- Picadelly Cirkus ----------------

He-he. Ja, ka dokkar trur? At vi endte opp paa gaten, eller paa et av Englands dyreste hotell i Businessgaten, rett ved Tower-Bridge, for to netter? Sitter naa og skriver i et hotellets Club Lounge og drikker gratis vin. Kan ta hva jeg vil, it's for free, lissom. I morges startet jeg i hotellets trimrom med 4 x 4 intervaller, og styrketrening, det var fantastisk. For saa a svoemme i 25 meters-bassenget og kunne velge mellom 3 forskjellige badstuer. Jeg bare elsker det! Hva det koster?

Jeg gleder meg til i morgentidlig for da er det rett i trimrommet igjen. Endelig er det masse veldig hyggelige mennesker rundt oss, ungene bemerker at de liker engelskmenneskene. Jeg paastaar at vi har kommet rimelig tett paa hverandre. Klaer og skobutikker har guttene begynt aa kalle for "mamma-feller" og vi er frustrerte hver vaar gang, heldigvis sjelden samtidig.

I dag har vi vaert i Windsor, Legoland rett og slett, og jeg synes vi er driftige foreldre. Det er 6. gangen jeg er i London og jeg har aldri gjort saa lite "voksen-tinger" noen gang. Vel, det er jo rom for meg og, men paa et helt annet vis. Foerste gangen jeg var i London, var jeg 14 arr, trente Karate en uke her, andre gangen var jeg 15 aar, aleine reiste jeg rundt i min egen punksvaere, paa konserter shoppet kule klaer etc., 3. gangen var jeg paa motorsykkeltur, 4. gangen paa bryllupsreise, 5. gangen med jobb og naa interrail.------------ Dagens utskeielse, og vi saa slottet som Prins Charles og damen bor i. --------------

Vi har ikke ordnet oss noe for i morgen, vi har proevd, men fikk en feilbeskjed av en paa stasjonen, kom til et kontor etter mye t-banekjoering og der var det stengt. Faar haape det loesner fint i morgen, skal ihvertfall vaere hjemme paa mandag og da er det snart studiotid for BBBB.

Interrail er mye stasjoner gitt, og ungene laerer sa det spruter. Det gjoer vi voksne og, baade om oss selv og om det aa toere aa slippe taket og stole paa at det ordner seg. Det har vaert en stor laering for meg. Vi har alt iboende i oss, om vi vil det, og alt vi har villet har vi faat til. Pengebruken er som forventet, faktisk litt mindre enn budsjettert, saa da gjoer det godt med litt luksus, unner meg sjoel virkelig det. Synes liksom at jeg kler dette livet, saa jeg faar bare sette igang og tjene mye penger, for I can get used to this :)---------------- Jeg gir min support paa Eifeltaarnet, as well. ---------------------- En veldig hyggelig dag, og det var den franske nasjonaldagen, saa alle serverdigheter var gratis. -----------------------------....bare litt slitne....------------------------ ........... og veldig fornoeyde ----------------------

Ha det fint der dere er,

Betty

5 kommentarer:

Anonym sa...

Steike ta, Betty!
:D
Korr dåkker fær å reise rundt! Mens du tråle der med aille guttan dine, så e boka te Anja straks klar for trykken. Og flere bøker står i kø for å få kom ut i lyset! Det her e så megaDIGG! Kanskje æ endelig har funnet mæ en egen karriære og kan jobbe hjemmefra uten å sutt på totten?

Livet e iallefal steikartig!

Anonym sa...

Ohhhhh, - det høres bare så deilig ut. Jeg har få eller ingen dyre vaner, - men jeg elsker flotte hoteller. Kos dere glubb i hjæl de siste dagene.

Livs lerreter og annet sa...

Livet er deilig når alt går "på skinner"! :-)

=Anja sa...

Elske England om æ aldri har vært der
untatt når æ va nyfødt
Har fått engelske TV serier og engelsk musikk inn med morsmelka

Betty Boom sa...

Lilly: Saa glad paa deres vegne. Og Du flotte damen, faar til, hva du vil!

Livetleker: will do. I lige maade i sommersol og vindvaer.

Liv: Og naar det ikke gaar paa skinner, er det vi skaper.

Anja: Stilig. Foedt i England eller?