tirsdag 8. juli 2008

IOS NESTE STOPP


En kjapp blogg foer vi drar til Ios, ungdomsoeyen. Naa har vi alt stasjet rundt oss igjen og pulsen oeker, naa har vi latet oss i 4 dager. Fant vaart eget tempo, med morgenbad, og kveldsbad, i stedet for midt paa dagen (da var det saa sinnsykt mye nordmenn der). Var paa en grottetur, godt aa komme opp i hoeyden. Fant tagging fra 18oo tallet der. Stilig. Fin oey dette, men vi er liksom paa en annen type tur, enn aa sitte i baren om natten, og sove paa stranden om dagen. Jeg har vaert og jogget hver morgen og hatt det knallbra i mitt eget indre, alt ordner seg :)


Har truffet noen hyggelige mennesker fra Klaebu og fra Bergen. Gutta har funnet sin maate aa vaere paa ferie paa, dvs innlagt internettkafe 2 ganger om dagen. Her er alle barn paa oeyen og jeg da. Svalt og godt og stille. 2008 maaten aa meditere paa.

Jeg har faatt et myggestikk paa lymfearmen, har spist en allergitabelett, og har antibiotika med meg, saa det skal gaa bra. Naa er vi kommet halvveis paa turen. Spennende reise, som utfordrer kontrollbehovet. Vi har ikke ordnet oss sted aa bo paa Ios, vi regner med at det ordner seg, hvis ikke har vi lakenposer med, og kan ligge paa stranden.

Jeg lader opp til en flott hoest.
Haaper dere har en fin sommer!

Betty

1 kommentar:

Betty Boom sa...

Da er vi kommet frem til Paros og venter paa batt til Ios, paa internettkafe selvsagt :)