lørdag 12. juli 2008

VENEZIA



-------- Det aller siste bildet tatt loerdag 12.JULI 2008 ------------

Vi ankom Venezia klokken 0730 i morges, og det ble en lang gaatur til togstasjonen, endelig litt real morsjon igjen. Har nok gaat opp et par kilo, mat og trim er umulig aa gjennomnfoere som hjemme, saa klart og det er jo ferie. Det var ingen natttog ledige fra byen (foroevrig ingen dagtog heller). Saa det ble en natt i Venezia.

Det er forskjellig hva folk formidler fra reisene sine! Det jeg har visst fra andres beretninger om denne byen, er at det er dyrt og vakkert. Det siste er jeg enig i. En fantastisk by, med tusenvis av butikker og kanaler. Artig aa se "in live" baatbuss, baattaxi, baatpoliti og ambulanse. Noen hus har bare inngangsmulighet fra baat og, og det er utrolig mektig aa vandre i de trange gatene. Butikkene har bare noen faa ting hver aa selge. Men til gjengjeld kryr det av dem. Dette passer meg supert, for jeg liker ikke kjoepesentre i det hele tatt. Fikk kjoept meg undertoey i dag og et par sandaler. Kult!

Markusplassen var bare markussplassen. Masse plaststoler og mye duer. Sikkert vaert stoerre opplevelse om vi hadde gaat inn i kirken, men det var mye styr med bagger et sted og lang, lang koe for aa komme inn etter det. Vi matet duer i stedet, de er jo ogsaa beroemte. Vi spiste lunsj i bakgate og prisene er uansett under de norske.

Vi begynner aa kjenne at vi har reist en stund, savner rutiner paa en maate, samtidig saa dette turlivet gaar bedre og bedre. Utrolig mye intrykk aa fordoeye og jeg fordoeyer ganske seint egentlig. Og jo mere jeg har i hode, jo mindre faar jeg formidlet av det hele.



--------- John Arvid paa Markusplassen. Til duenes glede :) ----------------



--------- Dagbilde fra en av plenty smaa kanaler. ---------



----------- Fra Oeylivet ----------



------------- Denne plassen satt jeg paa mye da jeg var 18 aar. Det var rart aa komme tilbake. Kjempeoey Ios, for alle aldre. ---------



----------- Et basseng for meg selv, det kan jeg like :)-------------



----------- Livetsreise gaar videre, ser meg litt tilbake, men har blitt flink til aa vaere i oeyeblikkene og tenke mulighetene fremover. Gleder meg veldig til hoesten og saerlig til at jeg skal i studio paa Toten om 14 dager. ROCK, savner det, men har gitaren og det blir noe av det :) I morgen drar vi til Paris. Ettermiddagstog til Bologna, og natttog videre. --------

Haaper dere har en fin sommer,

Betty

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har hatt litt torden i dag, men ikke mer enn vi tåler. For svalene føy høyt og fortalte at det skulle bli finvær. Å fint har det blitt igjen.

Jeg har plantet urtehage i verandakassenen mine og sitter blandt roser og urter og undrer på hvor du er nå :o)

Anonym sa...

For en fantastisk tur dere er på. Takk for at du blogger den. Jeg gleder meg hver dag til å se om det har kommet en ny post.

Lykke til videre på reisen, og ta vare på hverandre.

Betty Boom sa...

Lilly: Her har det tordnet og lynt en masse og masse sol. Jeg har bare 2 1/2 snus box igjen, saa vi er snart hjemme :)

Livetleker: Takk skal du ha. Moro at du foelger med oss. :)